Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uusi keihäsmies 80 metrin kerhoon

Urheilu
 

. Keihäänheittäjä Toni Sirviö ylitti ensimmäistä kertaa urallaan 80 metrin rajapyykin lauantaina. Sirviö heitti Tanhuvaaran kentällä Savonlinnassa ennätyksekseen 81,62 metriä. Ennen tätä Sirviön ennätys oli viime syksynä heitetty 79,90.

Sirviön, 23, ennätys on samalla kevään kotimainen kärkitulos. Pekingin MM-kisojen tulosraja 82 metriä jäi vielä rikkomatta.

"Oikeastaan hyvä, ettei raja vielä mennyt. Se kun pitäisi tehdä kansallisessa kilpailussa", Sirviö muistutti yleisurheilu.fi-sivustolla. Tanhuvaarassa käyty kilpailu oli piirikunnallista tasoa.

Keihäänheitossa 80 metriä on tietynlainen rajapyykki, joka täytyy ylittää, jotta voi taistella menestyksestä. Sirviön mukaan hänellä on mahdollisuuksia 85 metrin ylitykseen tällä kaudella. Sirviön tavoite on taistella kolmannesta MM-kisapaikasta. Antti Ruuskanen ja Tero Pitkämäki on jo valittu Pekingin MM-joukkueeseen.

"Kaikki ominaisuudet ovat kehittyneet, mutta talven projekti oli juoksun parantaminen ja juoksumäärien lisääminen", Sirviö kertoi harjoittelustaan.

Seuraavan kerran Sirviö kilpailee kesäkuussa Marskin kisoissa Lappeenrannassa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!