Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Puhe parasta Räikköstä

Urheilu
 

Euroopan kauden ensimmäinen F1-viikonloppu eteni ainakin lauantai-iltaan mennessä nurinkurisella tavalla.

Barcelonassa kahdesti kisan voittanut Kimi Räikkönen on esiintynyt radan ulkopuolella enemmän edukseen kuin varsinaisessa toimistossaan Ferrarin ratissa.

Perjantai-iltana joukko tallipäällikköjä, huippukuljettajia ja Barcelonan kaupunginisiä kerääntyi cocktailkutsuille juhlistamaan Espanjan gp-isäntien saamaa kolmen vuoden jatkosopimusta kisojen jatkumisesta vuoteen 2019 asti.

Tilaisuudessa pidettiin puheita, ja kaikkein yllättävin oli Räikkösen pitkähkö esitys, joka hämmästytti tallipäälliköitä ja varsinkin espanjalaisisäntiä.

Radalla Räikkösellä onkin sitten mennyt kaikki pieleen. Ensin uusi aeropaketti ei toiminut perjantaina. Riskillä suomalaiskuski siirtyi takaisin Bahrainin kisan aikaiseen päivitykseen. Harjoituksissa hän sai siihen otetta, mutta aika-ajofinaalissa kaikki levisi taas käsiin.

Käsittämättömällä tavalla lämmitinhuovat polttivat yhden uuden rengassetin käyttökelvottomaksi. Räikkönen joutui käyttämään käytettyä sarjaa siihen aikaan, kun kaikki muut kuskit tekivät nopeimmat kierroksensa, ja lopun pilasi sitten navakkana pyörinyt puhuri.

Heikki Kulta
hs.urheilu@hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!