Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bisons eteni Katajan finaalivastustajaksi

Loimaalaiset pelaavat kotiottelunsa Turussa

Urheilu
 
Pekka Järviö
Martin Zeno
Martin Zeno
Bisons 90 KTP 84 Bisons finaaliin 3–2

Bisons Loimaa on Joensuun Katajan vastustaja miesten Korisliigan loppuotteluissa.

Martin Zenon johdolla loimaalaiset voittivat viidennessä välierässä hienosti taistelleen KTP-Basketin kuudella pisteellä. Finaalit alkavat maanantaina Joensuussa.

Runkosarjassa Kataja ja Bisons voittivat kumpikin kaksi keskinäistä peliä. Bisonsin kapteenille Tuukka Kotille edessä ovat hänen uransa ensimmäiset SM-finaalit.

"Joensuu on kuulemma kiva paikka, mennään siis katsomaan", nauratti Kotti lehdistötilaisuudessa.

Omat kotiottelunsa Bisons pelaa poikkeuksellisesti Turkuhallissa, jossa se pelasi jo joulukuussa Pietarin Zenitiä vastaan.

"Onneksi olemme pelanneet tällä kaudella paljon kansainvälisiä pelejä isoilla areenoilla. Uskon, että loimaalaisia faneja tulee Turkuun paljon. Kyllä me Turkuhallistakin saamme hyvän kotikentän", Kotti uskoi.

Tiedossa on myös, että Bisons pääsee harjoittelemaan Turkuhalliin ennen keskiviikon peliä. Toisaalta tiedossa on myös, että moni turkulainen tulee kannustamaan Teemu Rannikkoa, jota ei Turussa ole nähty pelaamassa vuosikausiin.

"Nämä olivat tiukat välierät, mutta finaaleissa jokaisen pelaajan pitää ottaa vielä yksi askel eteenpäin", painotti Bisonsin valmentaja Greg Gibson. "Martin Zeno oli tässä pelissä hyvä esimerkki loistavasta asennoitumisesta. Hän pyysi viime Kotka-pelin jälkeen anteeksi esitystään, mutta nyt hän näytti suuren halunsa voittaa tämä ottelu", Gibson suitsutti.

Bisons ratkaisi voittonsa toisella ja kolmannella jaksolla, jolloin se pystyi repimään 20 pisteen eron ennen viimeistä neljännestä.

Vaikka Zeno olikin yksilönä voittajien ratkaisuhahmo, Bisonsilla oli silti enemmän ratkaisuvoimaa kuin KTP:llä, jonka peli oli täysin LaMonte Ulmerin varassa.

Ulmerin ilta oli erinomainen, sillä hän teki 37 pistettä ja haki 15 levypalloa. Zenon saldona oli 27 pistettä ja yhdeksän levypalloa.

Pekka Järviö
Loimaa

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?