Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bottas osaa peittää ohitusväylät

Urheilu
 

Ohittaminen F1-autolla on yhä vaikeaa – ilmanvastusta vähentävällä takasiivelläkin. Ainakin Valtteri Bottaksen Williamsin ohittaminen on hikistä hommaa, vaikka ohittajan auto olisikin nopeampi.

Bahrainissa sitä yritti nopeammalla Ferrarilla Sebastian Vettel, Barcelonassa Kimi Räikkönen. Peippaajamestari Bottas selvitti kummatkin haasteet ja nettosi niissä tavallaan neljä ylimääräistä MM-pistettä omalle ja tiiminsä tilille.

Kenties maailman paras ohittaja Lewis Hamilton korosti, että Barcelonassa ohi pääseminen on hankalampaa kuin millään muulla normaalilla kilparadalla.

Oma lukunsa on tietysti Monaco. Siellä ohittaminen on käytännössä mahdotonta. Siellä jopa Manor voi tukkia tien useamman kierroksen ajaksi jopa Mercedekseltä, jos sellainen kilpatilanne jotenkin syntyisi.

Nico Rosbergille voittotilin avaaminen tuntui yhtä makealta kuin sen välittämä lahja Sina Rosbergille noin äitienpäivän kunniaksi. Saksassa vietetään äitienpäivää samaan aikaan kuin Suomessa, joten Nicon voitto ajoittui kaikin tavoin oikein.

Parhaan nosteen se antaa Rosbergille tähän kohtaan. Kaukokiertue meni niin sanotusti vihkoon ilman paaluja ja voittoja. Nyt tuli täydellinen viikonloppu Espanjassa ja tilauksessa on samanlainen kotikisaan Monacoon. Siellä kaksi niitä Rosbergilla onkin jo peräkkäin viime vuosilta.

Heikki Kulta
hs.urheilu@hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!