Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rannikolla kaksoisrooli Katajassa

Urheilu
 

Joensuun Kataja ei ole koskaan voittanut koripallon miesten Suomen mestaruutta. Se on kerännyt kuluvalla vuosituhannella kuusi hopeaa ja neljä pronssia.

Mestaruudesta on tullut joensuulaisille lajifaneille lähes pakkomielle. Pantteri-patsas, mestaruuden symboli, on taas joukkueen ulottuvilla.

Katajan pelaajat ja valmennusjohto tietävät, että matka on vasta alussa.

Ryhmässä on järkyttävän taitava ja monipuolinen pelinjohtaja. Teemu Rannikko on Korisliigan paras pelaaja, kävipä finaaleissa, miten tahansa. Hän pystyy yksin dominoimaan ja rytmittämään joukkueensa esityksiä.

Rannikko on samaan aikaan Katajan vahvuus ja heikkous. Jokainen vastustaja tietää, että Katajan peli tukehtuu, kun Rannikko saadaan kuriin.

Ajatus on yksinkertainen. Toteuttaminen on huomattavan hankalaa.

Bisons on viime vuosien menestynein suomalaisjoukkue, joka ei missään nimessä antaudu taistelutta. Joensuulaisilla ei ole varaa hyvänolontunteeseen.

Molemmat pelasivat välieräsarjassaan täydet viisi ottelua. Sama määrä voi hyvin kertyä loppuotteluitakin. Palautuminen on yksi avaintekijöistä.

Bisonsin päävalmentajalla Greg Gibsonilla on ensimmäisen finaalin jälkeen paljon mietittävää. Varmaa on, että Katajan käskijä Pekka Salminen hakee oikeita vastauksia koripalloshakkiin Bisonsia vastaan.

Jarmo Färdig
jarmo.fardig@hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!