Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pelaajarotaatio pyörii

Urheilu
 

1. HJK pelasi avauskokoonpanolla, jota tuskin nähdään monta kertaa tällä kaudella. Avauksessa olivat muun muassa maalivahti Saku-Pekka Sahlgren, toisena laitapakkina Alex Lehtinen, keskikentän keskustassa Obed Malolo, kymppipaikalla Matti Klinga ja kärjessä Formose Mendy. Kukaan heistä ei ole HJK:n ihanneavauksessa.

HJK on otteluruuhkassa, ja päävalmentaja Mika Lehkosuon on pakko kierrättää pelaajiaan pelistä toiseen. Japanilaisten Mike Havenaarin ja Atomu Tanakan penkkikomennuksen taustalla oli kuitenkin muutakin kuin rotaatio. "Japanilaiskaksikkomme ei ole liikaa tehoja saanut. Ei täällä automaattisesti jaeta avauspaikkoja", Lehkosuo sanoi. Tanaka tuli vaihdosta kentälle. HJK:n tuoretta hankintaa Toni Kolehmaista ei vielä nähty tositoimissa.

2. Viime kausina hyvin menestynyt VPS on kurimuksessa. Se on hävinnyt kaikki viisi pelaamaansa ottelua. Joukkuetta on rokotettu etenkin erikoistilanteista. Urakka ei helpotu, sillä VPS kohtaa seuraavaksi kovan SJK:n vieraissa ja sen jälkeen HJK:n kotonaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!