Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Panathinaikos seurasi Robin Lodia pitkään

Urheilu
 
Intime Sports
Robin Lod joutui Ateenassa heti median piirittämäksi.
Robin Lod joutui Ateenassa heti median piirittämäksi. Kuva: Intime Sports

Panathinaikosiin siirtyvä HJK-tähti Robin Lod, 22, oli kreikkalaisen suurseuran tarkkailussa pitkään. Helsingin Sanomien tietojen mukaan seuran Pohjoismaiden pelaajatarkkailija René Henriksen huomasi HJK:n keskikenttäpelaajan viime vuonna.

Panathinaikosin johto piti Lodin jalkapalloajattelusta, syötöistä, kaukolaukauksista. Lodia pidetään modernina boksista-boksiin-keskikenttäpelaajana.

Panathinaikos tarkkaili Robin Lodia tällä kaudella puolentoista kuukauden ajan. Seuran tekninen johtaja Leonidas Vokolos oli Helsingissä katsomassa yhtä peliä, Henriksen näki Lodin myös, ja näiden lisäksi kolmas henkilö.

Lod saapui agenttiensa seurassa Ateenaan keskiviikkona ja kehui heti tulevaa seuraansa.

"On mukava olla täällä, tutustua seuraan ja tavata sen väkeä. Uskon, että kaikki menee hyvin, enkä malta odottaa, että pääsen aloittamaan uudessa joukkueessa. Panathinaikos on suuri seura, jolla on hieno historia ja kannattajat. On hienoa olla osa sitä", Lod sanoi lentokentällä kreikkalaistoimittajille.

Lod kertoi puhuneensa Panathinaikosin entisen pelaajan Joonas Kolkan kanssa uudesta seurastaan.

Lodin oli määrä allekirjoittaa pelaajasopimus Panathinaikosin kanssa eilen keskiviikkona. Lisäksi Lodin pitää läpäistä seuran lääkärintarkastus. Kreikkalaistietojen mukaan Panathinaikos maksaa HJK:lle Lodista 300 000 euroa, ja HJK saa 20 prosenttia Lodin seuraavasta siirtosummasta. Helsingin Sanomien tietojen mukaan sopimukseen tulee muitakin pykäliä, jotka koskevat muun muassa Lodin seuraavaa siirtoa.

Lod pelaa edelleen HJK:ssa, eivätkä seurat ole vielä päättäneet, miten pitkään hän jatkaa helsinkiläisseurassa. Torstain ottelussa häntä ei nähdä.

 

HJK–IFK Mariehamn Sonera-stadionilla tänään kello 14.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!