Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tornion Toto 76 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varmat

Markus Porokan kilpailumatka Juuasta Tornioon lähentelee tuhatta kilometriä, mutta etukäteisarvioiden perusteella Porokka ei joudu kotimatkalle tyhjin käsin. Miehen valmentamat Boulder Cannon (lähtö 5) ja Koivikon Kalle (lähtö 7) ovat kierroksen todennäköisimmät voittajat. Boulder Cannon oli viimeksi kipeä, mikä selittää taipumisen. Koivikon Kalle puolestaan kohtaa helpohkon vastuksen. Sen kovin haastaja Siirin Älli on usein ollut loppumetreillä pehmeä.

Viikon tärppi

Inferno (lähtö 3) jäi viimeksi Oulussa kauas takajoukkoihin, joista se ei hyvästä kiristä huolimatta ehtinyt viidettä sijaa ylemmäksi. Sitä edellisissä starteissa Sari Pääahon valmennettava kierteli väsymättömästi ja teki loistavat esitykset. Nyt Inferno pääsee huippupaikalta liikkeelle. Jos juoksu onnistuu, vähälle huomiolle jäänyt pikkuruuna on mahdollinen yllättäjä.

Seuraa tätä

Tornio palaa kuuden vuoden tauon jälkeen viikon pääpelin järjestäjäksi. Suomen Hippos vei Torniolta silloisen V 75 -pelin järjestysoikeuden, koska olot eivät olleet vaadittavalla tasolla. Paikalliset harrastajat ovat pääosin talkoovoimin onnistuneet paikkaamaan puutteet ja askarrelleet olot entistä ehommiksi. Huomenna sunnuntaina Vermossa ravataan Finlandia-ajo, johon pelataan yhteispohjoismainen Toto 75 -peli, jossa päävoitto voi nousta jopa miljoonaan euroon.

Toto76 -kierros 20 / Tornio
HS:n Toto76-vihjesysteemi
:

1. lähtö: 1

2. lähtö: 16, 11, 4, 10, 13, 8

3. lähtö: 5, 11, 3, 7, 2

4. lähtö: 11, 3, 6, 7, 4

5. lähtö: 9

6. lähtö: 4, 9, 6, 8, 5

7. lähtö: 8

1x6x5x5x1x5x1 = 750 riviä – 37,50 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 16.5. noin kello 15.30. Toto 76 ajetaan lähdöissä 4–10.

HS:n viime viikon Toto 76 -vihjeessä oli kolme oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!