Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ovetškinin intoa on pakko ihailla

Urheilu
 

Venäjän Aleksandr Ovetškia on pakko ihailla. Hän on taas täällä.

Washingtonia edustava Ovetškin pelasi rajun seitsemän ottelun sarjan New York Rangersia vastaan NHL:n pudotuspeleissä. Ottelusarja päättyi vasta viime keskiviikkona, ja jo lauantaina hän oli Venäjän paita päällä Prahassa MM-välierissä.

Kerta ei ole ensimmäinen, kun Ovetškin on tullut kisoihin kesken.

Ovetškinia on aina kritisoitu NHL:ssä milloin mistäkin, usein puolustamisen puutteesta, toisinaan hengettömyydestä. Tänä keväänä hän pani kaiken likoon Capitalsin kapteenin ylpeydellä.

Myös Tšekin Tomas Plekanec otti lentokoneen alleen ja tuli auttamaan isäntämaata, mutta urakka jäi Kanadaa vastaan pari maalia vajaaksi.

Plekanec pelasi hyvän ottelun, mutta sekään ei riittänyt.

Helppoa ei ollut Plekanecillakaan, kun hänen edustamansa Montreal hävisi kuudessa ottelussa Tampalle.

Edelleen herää ihmetys, miksei NHL:stä löytynyt yhtään suomalaista reissumiestä. Minnesotassa pelasi neljä kaveria, mutta yksikään ei jatkanut kauttaan Prahassa Leijona-paidassa.

Minnesota on silti edustettuna MM-turnauksessa. Hyökkääjä Charlie Coyle liittyi Yhdysvaltojen joukkueeseen, kun seuravelvoitteet NHL:ssä päättyivät.

Coyle on Mikael Granlundin ikäinen 23-vuotias nuori mies, jolla varmaankin riittää energiaa. Ja kaiken lisäksi pääsee vähän vilkaisemaan, miltä Praha näyttää.

Jos Washingtonin kapteeni voi pakata kosteat varusteensa heti tappion jälkeen ja lähteä edustamaan maataan, luulisi sen onnistuvan myös Minnesotan kipparilta.

Heikki Miettinen
heikki.miettinen@hs.fi

Jonathan Nackstrand AFP
Aleksandr Ovetškin pelasi vasta ensimmäisen MM-kisaottelunsa.
Aleksandr Ovetškin pelasi vasta ensimmäisen MM-kisaottelunsa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!