Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 65 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Good Dynamite (lähtö 2) oli selvästi pirteämpi sunnuntaina. Ori joutui vetämään matkalla todella kovaa, mutta sinnitteli silti rehellisesti neljänneksi. Tällä kertaa Pekka Korven ajokki pääsee suosiolla keulapaikalle. Sillä on tuore startti alla, joten vire voi olla jopa pykälää terävämpi. Jos vauhti ei ole samanlaista kaahaamista kuin sunnuntaina, veto voi hyvinkin kestää maaliin asti.

Viikon tärppi

Vermossa on saatu kasaan hyvätasoinen Toto 65 -kierros sunnuntaisesta Finlandia-ajosta huolimatta. Kierroksen päälähtö on Arvid Åvallin Tammaderby, jonka ykkönen palkitaan 20 000 eurolla. Lähdön vinkkihevonen on sisäradalta juokseva Eden Duo. Pekka Korven ajokki pääsee kiihdytyksessä keulapaikalle, joten tiedossa on hyvä reissu. Kaiken onnistuessa se pystyy haastamaan suosikkikaksikon Velvet Gir –Demi de Veluwe.

Seuraa tätä

Timo Leivon kotikasvatti Hillbilly Hilda (lähtö 3) teki viime kesänä muutaman järisyttävän hyvän esityksen. Leivolla on tapana antaa hevosilleen aikaa kehittyä kaikessa rauhassa, ja Hillbilly Hildakin on varmasti ottanut vielä pieniä askelia eteenpäin täksi kaudeksi. Tämä vuosi voi hyvinkin olla kyvykkään tamman läpimurtokausi huipulle. Varmaksi sitä ei vielä uskalla vihjata, sillä vastassa on muun muassa alkuvuoden voitokkain ravuri Vilar Lake.

Toto 65 -kierros 21 / Helsinki
HS:n Toto65-vihjesysteemi
:

1. lähtö: 10, 5, 3, 2, 11

2. lähtö: 3

3. lähtö: 4, 9

4. lähtö: 1, 3

5. lähtö: 3, 2, 1

6. lähtö: 3, 8, 7, 4, 2, 5

5x1x2x2x3x6 = 360 riviä – 36 euroa. Peliaika päättyy keskiviikkona 20.5. noin kello 19.15. Toto 65 ajetaan Vermon lähdöissä 4–9.

HS:n viime viikon Toto 65 -vihjeessä oli neljä oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!