Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Altavastaaja nousi mestariksi

Urheilu
 
Vesa Koivunen
Pekka Salminen
Pekka Salminen Kuva: Vesa Koivunen

1. Vihdoin kultaa
Joensuussa on jahdattu Korisliigan mestaruutta koko 2000-luku. Ennen tiistaisia kultajuhlia seuran tilillä oli kuusi hopeaa ja neljä pronssia.

Jos jollekin mestaruuden suo, niin se on Kataja.

2. Roolit kohdallaan
Katajasta lähti viime kauden jälkeen tukku nimimiehiä. Joukkue aloitti liigan täydellisenä altavastaajana, jolle jotkut asiantuntijat povasivat vaikeuksia jopa sarjasopimuksen uusimisessa.

Hyvin roolitetun ryhmän peli loksahti kohdalleen sydäntalvella.

3. Taikuri puikoissa
Teemu Rannikko on Katajan sielu. 34-vuotias pelinjohtaja on myös ratkaisuherkkä heittäjä, joka näkee kentällä etukäteen joka tapahtuman.

Rannikko pelasi ulkomailla 13 vuotta. Hänen jalkatyöskentelynsä ei enää aina ole parasta A-luokkaa, mutta miehen tietokonemaisissa aivoissa ovat päivitykset kohdallaan.

Rannikko tekee joukkuekavereistaan ympärillään parempia pelaajia. Tästä on elävä esimerkki Robert Arnold.

4. Pelaajat etusijalla
Katajassa pelaajat ovat vuosia olleet seuran tärkein voimavara. He ovat saaneet keskittyä olennaiseen eli urheilemiseen. Pelurien ei ole tarvinnut kantaa huolta kentän ulkopuolisista asioista.

5. Valmennus reilassa
Pekka Salminen on Suomen kokeneimpia valmentajia. 51-vuotiaalla luotsilla on tilillään takavuosilta kaksi Ruotsin mestaruutta Solnan peräsimessä.

Salminen joukkoineen valitsi ryhmäänsä erinomaiset ulkomaanavut. Katajan hyökkäyspeli toimi lähes koko kauden. Ratkaisuotteluissa myös puolustus tiivistyi.

Naisten maajoukkueen päävalmentajaksi siirtyvä Kataja-luotsi kuuntelee auliisti pelaajiaan. Siitä osoituksena ovat Rannikon puheenvuorot aikalisillä.

Jarmo Färdig HS
Joensuu

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!