Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sami Vataselle ainutkertainen kokemus

NHL:n pudotuspelien maratonottelussa nähtiin puskumaali

Urheilu
 
stephen dunn getty images
Sami Vatanen (oik.) kamppailee Marian Hossan kanssa.
Sami Vatanen (oik.) kamppailee Marian Hossan kanssa. Kuva: stephen dunn getty images

NHL:ssä nähtiin keskiviikkona erikoislaatuinen hylätty puskumaali ja lopen uupuneita kiekkoilijoita. Anaheim Ducks ja Chicago Blackhawks tahkosivat lännen konferenssifinaaleissa lähes kaksi tuntia, ennen kuin voittaja selvisi.

Chicago vei 116 minuuttia ja 12 sekuntia kestäneen ottelun maalein 3–2. Kolmannessa jatkoerässä ratkaisijaksi nousi keskushyökkääjä Marcus Krüger.

Edellisessä erässä juhlittiin hetki, kun Andrew Shaw teki kenties pudotuspelien komeimman maalin. Anaheim-torjuja Frederik Andersen tarjosi irtokiekon, jonka Shaw puski kypärällään maaliin. Maali hylättiin, koska kypärällä viimeisteleminen on säännöissä kiellettyä.

"Ymmärrän säännön, mutta jos joku pystyy tuollaiseen suoritukseen, maali pitäisi hyväksyä", Shaw sanoi NHL:n verkkosivulla.

Shaw'n ja Chicagon onneksi Krüger ratkaisi ottelun heille myöhemmin.

Maratonottelu oli uusi kokemus Anaheim Ducksin suomalaispuolustajalle Sami Vataselle, joka syötti pelissä yhden maalin. Vataselle kertyi peliaikaa 37 minuuttia ja 57 sekuntia.

"En ole koskaan pelannut näin pitkään. Tämä oli ainutlaatuinen kokemus, mutta me palaudumme hyvin. Olemme valmiita seuraavassa pelissä", Vatanen sanoi.

Kimmo Timosen ja Teuvo Teräväisen edustama Chicago tasoitti ottelusarjan tilanteeksi 1–1. Kolmas ottelu käydään Suomen aikaa torstain ja perjantain välisenä yönä. NHL:n finaalipaikka aukeaa neljällä voitolla.

Idän konferenssifinaaleissa taistelevat New York Rangers ja Valtteri Filppulan edustama Tampa Bay. Ennen torstain vastaisen yön ottelua sarja oli tilanteessa 1–1.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!