Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Blatterin haastajat kaikkoavat

Urheilu
 
HS-AFP

Hollannin jalkapalloliiton puheenjohtaja Michael van Praag ilmoitti torstaina vetäytyvänsä Kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan puheenjohtajavaalista. Van Praagin vetäytymisen jälkeen myös Portugalin maajoukkueen ex-tähtipelaaja Luis Figo ilmoitti jättävänsä puheenjohtajakisan kesken.

Fifaa vuodesta 1998 johtaneella Sepp Blatterilla on enää yksi vastaehdokas, Jordanian prinssi Ali bin al-Hussein.

Fifaan ja sen puheenjohtajavaalin turhautunut Figo kirjoitti Facebook-sivuillaan, että hän ei halua olla mukana vaaleissa, joissa jalkapallo ei selviydy voittajana.

Myös Van Praag on kritisoinut voimakkaasti Blatteria ja halunnut uudistaa Fifaa, joka on menettänyt uskottavuuttaan lukuisissa korruptioskandaaleissa.

Van Praag ilmoitti torstaina antavan tukensa puheenjohtajavaalissa Ali bin al-Husseinille. Puheenjohtajavaali on 29. toukokuuta.

Vaikka Blatterin, 78, kilpailijat putoavat yksi toisensa jälkeen, on hänellä silti pitkästä aikaa vaaleissa edes yksi vastustaja. Hänellä ei ole ollut kaksissa edellisissä vaaleissa yhtään vastaehdokasta. Blatterin aikana Fifa on vaurastunut entisestään mutta kulkenut myös skandaalista toiseen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?