Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Robin Lod hyvästeli Klubipäädyn

HJK-tähden viimeinen kotipeli päättyi voittoon

Urheilu
 
HSTV:n Kottilat: HJK:n kasetti on jäämässä jumiin
HSTV:n Kottilat: HJK:n kasetti on jäämässä jumiin
Kaksi Kottilaa ja kymmenen minuuttia jalkapallokeskustelua. Siinä resepti, jolla jalkapalloa hengittävät veljekset Mika Kottila ja Santtu Kottila tuovat uusia eväitä jalkapallokeskusteluun. Kottilat-ohjelma on HSTV:n uusi, maanantaisin ilmestyvä jalkapallo-ohjelma, joka tarjoaa viikon tärkeimmät tärpit jalkapallon seuraamiseen.
HJK 2 FC Inter 0

Klubipääty jätti jäähyväiset yhdelle suosikkipelaajistaan. HJK:n keskikenttäpelaaja Robin Lod, 22, kävi torstaina Inter-ottelussa viimeisen kerran Veikkausliigassa kotikentällään Sonera-stadionilla kiittämässä kannattajia. Lodin ura jatkuu ensi viikolla Kreikan Panathinaikosissa.

Kannattajat lauloivat hänelle viimeiset kymmenen minuuttia.

"Ateenaan mä sulle kerron sen, Stadissa sut muistetaan, vielä Klubiin tulet palaamaan", kuului Klubipäädyn laulu.

Lodin mukaan kannattajien kiittäminen oli tunteikas

VESA KOIVUNEN
HJK:n keskikenttäpelaajalle Robin Lodille kannattajien kiittäminen viimeisessä kotipelissä oli tunteikas hetki.
HJK:n keskikenttäpelaajalle Robin Lodille kannattajien kiittäminen viimeisessä kotipelissä oli tunteikas hetki.

hetki.

"En ehkä vielä osaa sitä laulua ulkoa, mutta kyllä sen sanoman sain. Aika huikeaa. He ovat olleet aina kannustamassa meitä tuolla kentällä. Sitä pitää arvostaa", Lod sanoi.

Lod pelaa vielä sunnuntaina SJK:ta vastaan Seinäjoella. Lodin viimeisestä kotiottelusta Helsingissä tuli lopulta hyökkääjä Mike Havenaarin maalijuhla.

Ottelun avausmaali tuli 59. minuutilla, kun Atom Tanaka keskitti boksin oikealta puolelta, ja Havenaar puski takatolpalta 1–0-maalin.

73. minuutilla pallo putosi Erfan Zenelin kulmapotkun jälkeen ruuhkasta Havenaarille, joka laukoi pallon maalin nurkkaan. HJK on nyt ottanut viisi perättäistä kotivoittoa.

HJK:n päävalmentajan Mika Lehkosuon mukaan Havenaar loi paikkoja myös omalla aktiivisuudellaan.

Fakta

Robin Lod HJK:ssa

 Robin Lod on pelannut HJK:ssa yhteensä 75 Veikkausliigan ottelua, joissa hän on tehnyt 15 maalia ja antanut 11 maaliin johtanutta syöttöä.

 Debytoi Veikkausliigassa MyPaa vastaan 22. lokakuuta 2011, kun tuli vaihdosta kentälle Jari Litmasen kanssa. Teki HJK:n 3–1-maalin oltuaan kentällä viisi minuuttia.

 Valittiin vuoden liigapelaajaksi 2014.

 Mestarien liigan karsintaotteluita 5 (1 maali).

 Eurooppa-liigassa kahdeksan ottelua (1 maali).

 Suomen cupissa kahdeksan ottelua (2 maalia).

 Liigacupissa 20 ottelua (2 maalia).

"Onnittelin maaleista, kun hän tuli vaihtoon [80. minuutilla]. Avainasia maaleihin oli se, että hän oli aktiivisempi tänään. Mielestäni joukkue löysi hänet paremmin tänään", Lehkosuo sanoi.

Se näkyi ottelun alussa. Havenaar oli lähellä maalia jo toisella minuutilla, kun hän ohjasi Sebastian Sorsan keskityksen tolppaan.

HJK hallitsi ottelua ja loi jo avauspuoliajalla puolisen tusinaa maalipaikkaa. Eniten paikkoja torstaina tuhlasi laituri Demba Savage.

Lehkosuolta kysyttiin, mistä Havenaarin passiivisuus on johtunut, mutta siihen hän ei halunnut antaa tarkkaa vastausta.

"Olemme keskustelleet asioista. Uskon, että näemme parempaa ja parempaa. Hän on joukkueessa, ja hänet pitää saada paremmin joukkueeseen mukaan", Lehkosuo sanoi.

Havenaar oli ennen Inter-ottelua tehnyt Veikkausliigassa yhden ainoan maalin. Se tuli HIFK:ta vastaan samalta tontilta kuin Inter-ottelun avausmaali.

"Viimeinkin tein taas maaleja. Se oli helpotus. Tiesin, että teen maaleja, jos saan paikkoja", Havenaar kertoi.

"Joukkuekaverit tietävät nyt, miten pelaan. Kuntoni alkaa olla hyvä. Toivon, että pystyn tekemään lisää maaleja seuraavassa isossa pelissä", Havenaar sanoi.

Veikkausliigan huippuhetket: HJK ja HIFK voittivat taas, Jaron superlupaus onnistui taas
Veikkausliigan huippuhetket: HJK ja HIFK voittivat taas, Jaron superlupaus onnistui taas
HJK kukisti Veikkausliigan torstain kierroksella FC Interin 2-0. HIFK haki puolestaan Kotkasta 2-1-voiton. Jaron 16-vuotias Serge Atakayi laukoi jo uransa toisen Veikkausliiga-maalin, kun Jaro haki 2-1-vierasvoiton Vaasan Palloseurasta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!