Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Veikkaus kiinnostui Jokereista ja KHL:stä

Urheilu
 

Suomalaisen huippujääkiekkoilun sponsorointi voi saada ensi kaudeksi uusia kierteitä. Valtion rahapeliyhtiö Veikkaus suunnittelee HS:n tietojen mukaan yhteistyötä KHL-seura Jokerien kanssa.

Veikkauksesta ei haluta kommentoida asiaa tarkemmin. Myös Jokerien toimitusjohtaja Jukka Kohonen on niukkasanainen. Hänen mukaansa Jokerit ei kommentoi asiaa tässä vaiheessa suuntaan tai toiseen.

"Olemme tietysti iloisia, jos Veikkaus kertoo olevansa kiinnostunut yhteistyöstä", hän toteaa.

Viime kaudella Jokerit teki yhteistyötä kansainvälisen vedonlyöntiyhtiön Nordic Betin kanssa. Poliisihallitus katsoi Jokerien ja Nordic Betin markkinointiyhteistyön rikkovan Suomen arpajaislakia ja määräsi seuralle helmikuussa 100 000 euron uhkasakon sekä kolmen kuukauden mainontakiellon.

Veikkaus kiinnostui Jokerien sponsoroinnista, koska joukkueen ensimmäinen kausi KHL:ssä keräsi paljon vedonlyöjiä liigan pelikohteisiin.

Veikkauksen jääkiekkovedonlyönnistä keräämä rahapotti pysyi viime kaudella edelliskauden tasolla. Jokerit ja KHL keräsivät summasta kuitenkin huomattavan osan, kun taas vedonlyöjien SM-liigan pelikohteisiin käyttämä raha väheni merkittävästi.

Jokerien ja Veikkauksen mahdollisen yhteistyön tekee mielenkiintoiseksi myös se, että Veikkaus on jääkiekon SM-liigan perinteinen pääyhteistyökumppani. SM-liigasta lausuttiin ennen viime kautta kitkeriä kommentteja KHL-liigan suuntaan. Veikkauksessa ei kuitenkaan nähdä ongelmana tehdä yhteistyötä SM-liigan ja Jokerien kanssa.

SM-liigasta löytyy myös ymmärrystä Veikkauksen ja Jokerien yhteistyölle.

"Ei meillä ole siihen mitään sanomista. Veikkaus tekee niin kuin järkeväksi katsoo", toteaa SM-liigan puheenjohtaja Vesa Puttonen.

"Sitten meitä alkaa kiinnostaa, jos Veikkaus katsoo, että heitä ei kiinnosta enää leikkiä Liigan kanssa", hän jatkaa.

Puttonen muistuttaa, että jääkiekko on tärkeä laji Veikkauksen asiakkaille ja Jokerit on hoitanut omat asiansa hyvin.

"Tällä kaudella Liigassa oli 14 joukkuetta. Jokerit sai kyllä varmasti enemmän ilmatilaa kuin 1/14, ja hyvä niin. Sehän on hienosti hoidettu tuote."

Juttua oikaistu 7.6 kello 19: Jutussa väitettiin virheellisesti, että Veikkaus ei ole sponsoroinut viime aikoina yksittäisiä seuroja. Veikkaus on sponsoroinut kuitenkin eurokentillä Loimaan Bisonsia, KTP:ta ja HJK:ta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!