Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Herrat ja narrit

Urheilu
 
Heikki Kulta
HS:n Formula 1 -asiantuntija

Monacon Grand Prix'in aika-ajo on varsinainen vedenjakaja. Jos siinä onnistuu, olet kisankin herra ja ajoriemu on rattoisaa. Jos epäonnistuu, olet narrina jumissa kaikkein hitaimpienkin autojen pakokaasuissa.

Ensimmäisen paalunsa Monacossa saalistanut Lewis Hamilton ei jätä tässä kisassa muille kuin murut. Ne murutkin voisivat saada Valtteri Bottaksen hyvälle mielelle vuoden pahimman aika-ajoromahduksen jälkeen.

Bottas ja Kimi Räikkönen eivät kisassa pääse herkuttelemaan, koska lähtöruudut olivat pahasti alle odotusten. Bottaksen syöksy aina kahdeksanteen riviin asti merkitsee, että jopa lohdutuspisteille on pitkä matka. Räikköseltäkin vaadittaisiin kauden toiseen palkintokisaan melkoisia ihmeitä.

Mercedes valloitti kahden viime kauden aikana jo 15. kerran eturivin. Hopeanuoli on selvästi vähemmän haavoittuva viileillä keleillä verrattuna Ferrariin, joka rakastaa lämpöä.

Hämäävä puhe superpehmeistä renkaistakin tuntuu liioittelulta, koska tässä kelissä niiden kovuus kuitenkin on myrkkyä melkein kaikkien tallien lämmitystoiveille.

Heikki Kulta
hs.urheilu@hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!