Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Oikeudenmukainen tasapeli Turussa

Urheilu
 
Pekka Järviö
Kottilat: Koti- ja vierasotteluilla on enemmän eroa kuin luulit
Kottilat: Koti- ja vierasotteluilla on enemmän eroa kuin luulit
HSTV:n Kottilat-ohjelmassa puidaan tällä viikolla muun muassa koti- ja vierasotteluiden eroja. Jalkapalloviikko huipentuu Eurooppaliigan finaaliin, jossa Ukrainalainen Dnipro kohtaa Sevillan. Ukrainan-kriisin takia Dnipro on joutunut pelaamaan kauden kaikki kotiottelunsa evakossa. Kottilat-ohjelmassa veljekset Mika ja Santtu Kottila käyvät läpi futisviikon tärkeimmät puheenaiheet.
Inter 1 MIFK 1

Turun Inter ja Maarianhaminan IFK päätyivät tasalukemiin Veikkausliigan sarjanelosen ja -kolmosen yhteenotossa maanantaina. Peli oli tasoltaan varsin hyvää jalkapalloa, sillä kumpikin joukkue pyrki tosissaan pelaamaan eikä roiskinut palloa ympäri kenttää.

Inter aloitti terävämmin ja meni johtoon jo kuudennella minuutilla upealla maalilla. Guy Gnabouyou keskitti, ja Joni Aho veti 18 metristä vastapalloon vastustamattomasti ohi maalivahti Walter Viitalan.

29. minuutilla Interin Philip Njokulla oli jo tyhjä maali edessään, mutta hän sai viidestä metristä pallon ohi. Vastahyökkäyksestä IFK:n Dever Orgill laukaisi pitkän kuljetuksen päätteeksi tasoituksen.

"Ensimmäisellä puoliajalla pystyimme rikkomaan Interin peliä. Toisella puoliajalla pelaajamme olivat väsyneitä, joten jouduimme laskeutumaan alemmas. Yksi pistekin on hyvä saavutus, ja mielestäni se on oikeudenmukainen tulos", totesi IFK:n valmentaja Pekka Lyyski.

"Saamme seuraavaan peliin mahdollisesti mukaan loukkaantuneiden listalla olevat Kristian Kojolan ja Tommy Wirtasen ", Lyyski jatkoi.

Pekka Järviö
Turku

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!