Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Palloliitto valitsee ehdokkaansa vasta viime hetkillä: "Blatter tehnyt hyvää duunia"

Urheilu
 

Palloliitto päättää kenties vasta vaalipäivänä perjantaina, saako Suomen äänen Sepp Blatter vai vastaehdokas Ali bin al-Hussein.

Euroopan jalkapalloliiton Uefan puheenjohtaja Michel Platini ilmoitti maanantaina tukevansa al-Husseinia. Palloliiton puheenjohtajan Pertti Alajan mukaan Suomi ei ole päättänyt kantaansa.

"Tähän asti Uefasta on sanottu, että liitot saavat valita itse ketä äänestävät. Uefalla on oma kokous ennen vaalia. Katsotaan mitä siellä todetaan."

Zürichissä pidettävässä Fifan kongressissa Palloliittoa edustavat Alajan lisäksi varapuheenjohtaja Markku Lehtola ja pääsihteeri Marco Casagrande. He lopulta päättävät kenelle Palloliitto antaa tukensa.

Al-Hussein esitteli vaaliohjelmansa Pohjoismaiden ja Baltian liitoille kuukausi sitten.

"Hän on 39-vuotias ja erilainen ehdokas. Hän on Fifan varapuheenjohtaja ja ollut mukana Aasian liiton toiminnassa. Hän tuntee tämän geimin", Alaja toteaa.

Blatterin Alaja tuntee pitkältä ajalta.

"Hän on tehnyt hyvää duunia, joskin joissain asioissa on tullut häneen henkilöityneitä ryppyjä." Blatterin tärkeimpinä ansiona Alaja pitää jalkapallon viemistä maailman joka kolkkaan.

"Hän on vienyt lajia systemaattisesti kehitysmaihin eikä ole pitänyt lajia eurooppalaisen eliitin yksinoikeutena."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!