Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uefa vaatii vaalin lykkäystä ja muutosta

Urheilu
 

Euroopan jalkapalloliiton Uefan hallitus kokoontui Varsovassa ja julkaisi keskiviikkoiltana voimakkaan tiedotteen Fifan kriisistä. Uefan tiedote kokonaisuudessaan:

"Tämänpäiväiset tapahtumat ovat katastrofi Fifalle ja tahraavat jalkapallon julkisuuskuvaa kauttaaltaan.

Uefa on syvästi järkyttynyt ja pettynyt tapahtumista. Nämä tapahtumat osoittavat jälleen kerran, että korruptio on syvään juurtunut Fifan toimintakulttuuriin. Nyt on tarve käynnistää Fifa uudestaan, ja pitäisi tehdä todellinen uudistusohjelma.

Tulevasta Fifan kongressista on vaarassa tulla farssi, ja siksi Euroopan liittojen pitää huolellisesti harkita, pitäisikö niiden ylipäätään osallistua kongressiin. Jos tätä järjestelmää ei pysäytetä, on se vaarassa tappaa jalkapallon.

Uefan jäsenliitot tapaavat torstaina Fifan kongressin alla. Tässä vaiheessa jäsenliittojen pitää päättää, mitä toimenpiteitä pitää tehdä jalkapallon suojelemiseksi.

Sillä välin, Uefan hallitus on vakuuttunut, että Fifan johdon on aika muuttua. Uskomme vahvasti, että Fifan kongressia pitäisi lykätä, ja uudet puheenjohtajavaalit tulisi järjestää seuraavan puolen vuoden aikana."

Suomen Palloliiton johdosta puheenjohtaja Pertti Alaja, varapuheenjohtaja Markku Lehtola ja pääsihteeri Marco Casagrande saapuivat keskiviikkoiltana Sveitsin Zürichiin, missä heidän on määrä osallistua Fifan kongressiin. Helsingin Sanomat ei tavoittanut keskiviikkoiltana puheenjohtaja Alajaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!