Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Laivalastillinen suomalaisia ravifaneja

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

Tukholman Solvallan raviradalla nähdään viikonloppuna paljon suomalaisväriä. Radalla on lähes nelisenkymmentä suomalaisten ohjastamaa hevosta. Eniten ohjastettavaa on Ari Moilasella, Mika Forssilla ja Pekka Korvella.

Lisäksi paikalla on laivalastillinen suomalainen ravifaneja, jotka ovat tulleet kannustamaan nimenomaan Bret Bokoa sunnuntain päälähdössä. Lauantain kiinnostavin lähtö on Harper Hanovers (lähtö 13), jossa on kolme suomalaista kuskia: Moilanen (Tomorrowland), Iikka Nurmonen (Mr Looba Looba) ja Korpi (Melby Viking).

Sunnuntai alkaa kansainvälisellä ajajaliigan kisalla, jossa arvotuilla hevosilla suomalaisista ajavat Moilanen ja Kontio. Mukana on myös kylmäveristen lähtö, jossa Tapio Perttunen ajaa Tapsan Tahdilla (lähtö 10).

Viime vuoden paras suomalaishevonen Jontte Boy kilpailee 500 000 kruunun palkinnosta sunnuntain toisessa päälähdössä (13). Tuomas Korvenoja ohjastaa itse valmentamaansa hevosta.

Bret Boko juoksee Elitloppetin toisessa karsintalähdössä (9) noin klo 15 Suomen aikaa. Finaali alkaa noin 18.45. MTV Max näyttää karsinnan ja finaalin suorana.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?