Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suomi teki pisteettömän matkan Belgiaan

Lentopallomiesten voittotili näyttää yhä nollaa Maailmanliigassa

Urheilu
 
Belgia 3 Suomi 1

Kaksi ottelua, kaksi tappiota erin 1–3 ja nolla pistettä. Siinä tiivistettynä Suomen viikonlopun urakka lentopallon Maailmanliigassa Belgiaa vastaan.

Sunnuntaina Suomi pystyi kääntämään toisen erän voitokseen. Avauserässä Suomella oli viisi eräpalloa, mutta Belgia käänsi erän itselleen. Neljännen erän Suomi hävisi tylysti 10–25.

Päävalmentaja Tuomas Sammelvuo harmitteli Suomen tason romahtamista kahden erän jälkeen.

"Samat ongelmat jatkuivat kuin tähänkin asti. Hyökkäyspuolen lisäksi torjunnalla ja puolustuksella ei saatu heitä oikein kiinni ollenkaan. Hävitä voi, mutta on tapa hävitä: 10–25 häviäminen oli tylyä, vaikka joukossa oli pelillisiäkin juttuja", sanoi Sammelvuo Lentopalloliiton tiedotteen mukaan.

Suomen paras pistemies ottelussa oli Olli-Pekka Ojansivu, joka teki 21 pistettä. Raision Loimun passari Ville Juntura pelasi neljännessä erässä ensimmäiset minuuttinsa tämän vuoden Maailmanliigassa.

Suomi on pelannut Maailmanliigassa neljä peliä, kaikki Belgiaa vastaan. Pistepussi on karttunut vain kahdella pisteellä. Belgia johtaa lohkoa kymmenellä pisteellä.

Suomen ottelut Maailmanliigassa jatkuvat ensi perjantaina ja lauantaina, kun vastaan asettuu kotipeleissä Portugali. Vaasassa on käynnissä samaan aikaan junioriturnaus Power Cup.

"Katsotaan ja mietitään mitä tehdään ennen ensi viikonloppua. Hienot tapahtumat tulossa Vaasassa ensi viikonloppuna. Otetaan vähän happea ja täysillä sitten sinne", Sammelvuo sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!