Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Aina on tilaa yhdelle isolle äijänroikaleelle

Urheilu
 

1 Päävalmentaja Mixu Paatelaisen jalkapallomaajoukkueessa on aina tilaa yhdelle isolle "rymistelijälle". Viime syksynä roolissa oli Eero Markkanen, Pohjois-Irlantia vastaan joukkueessa oli Berat Sadik, ja nyt joukkueeseen on tyrkyllä Veikkausliigan maaliryöpyllä aloittanut Vahid Hambo ja Saksassa pelaavaa Tim Väyrynen. Hambo ei ole vielä tehnyt debyyttiään A-maajoukkueessa. Väyrynen on pelannut kolme A-maaottelua. Sadik on vielä listoilla, mutta ei pysty 7. kesäkuuta pidettävien häidensä takia osallistumaan Suomi–Viro-otteluun.

2 Keskikentän pelipaikoille Paatelaisella on eniten valinnan varaa. Viro- ja Unkari-otteluihin koottuun ryhmään on kutsuttu kahdeksan pelaajaa, jotka pystyvät pelaamaan keskikentän kolmella pelipaikalla. FSV Frankfurtin Joni Kauko, PEC Zwollen Thomas Lam, HJK:n Rasmus Schüller ja Panathinaikosin Robin Lod haastavat vakiokasvot keskikentän pelipaikoista. Lod voisi hyvin korvata loukkaantumisen takia ryhmästä poisjääneen Alexander Ringin.

3 Veikkausliigasta Paatelainen oli kutsunut ryhmään mukaan vain kaksi pelaajaa. FC Lahden Henrik Moisander lienee varma kolmosmaalivahti ryhmässä, ja vahvaa kautta pelaavaa HJK:n Rasmus Schüller taistelee paikasta maaotteluihin. Mikäli HJK kierrättää pelaajien ensi sunnuntaina FC Lahtea vastaan, parantanee se Schüllerin mahdollisuuksia maajoukkueessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?