Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kontinen eteni sekanelinpelin välieriin

Sivukentältä kuului Pariisin kovin suomalaisuutinen

Urheilu
 

Serbian Novak Djokovic näytti tenniksen Ranskan mestaruusturnauksen neljännellä kierroksella järkyttävän kovaa kuntoaan, kun Ranskan Richard Gasquet otti lukua 1–6, 2–6, 3–6.

Sveitsin Roger Federer hoiteli tyylikkäästi isäntämaan Gaël Monfilsin tieltään ja Maria Šarapovan urakka päättyi tšekki Lucie Safarovan käsittelussa 6–7, 4–6.

Isot tähdet valtasivat pääkentät, mutta sivukentältä kuului suomalaisittain mielenkiintoisin uutinen. Henri Kontinen eteni kiinalaisen parinsa Jie Zhengin kanssa sekanelinpelin välieriin, kun kaksikko voitti Yung-Jan Chanin ja John Peersin 6–4, 6–4.

Kontisen ja Jien toinen erä näytti hetken aikaa läpihuutojutulta. He johtivat 4–0, kunnes tuuli kääntyi.

"Matsi oli ihan hyvin hallinnassamme koko ajan. Murtoja tulee sekanelinpelissä yleensä enemmän kuin miesten nelinpelissä, joten tilanteet vaihtelevat ehkä vähän helpommin", Kontinen kommentoi Pariisista Tennisliiton tiedotteessa.

Sekanelinpelit ovat grand slam -turnausten perinnettä ja harvoin pelattuja. Palkintosummat ovat pieniä, mutta välieriin pääsy sentään tuntuu lompakossa. Kontinen ja Jie ovat kuitanneet tähän mennessä 28 000 euroa jaettavaksi tasan.

Suomalais-kiinalainen kaksikko pelaa semifinaalin keskiviikkona, eikä vastuskaan ole vielä selvillä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!