Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Skandaalit ovat ympäröineet Sepp Blatteria

Urheilu
 

Fifan pomoksi 1998

Sepp Blatter valittiin Fifan puheenjohtajaksi 1998. Vaalin jälkeen kuiskuteltiin lahjuksista, mutta Blatter piti paikkansa.

Markkinointiskandaali 2001

Blatter oli kohun keskellä, kun markkinointiyhtiö ISL meni konkurssiin. Saksalaislehdet Süddeutsche Zeitung ja Berliner Zeitung kirjoittivat, että Blatter olisi saanut valtavia summia lahjusrahaa ISL:ltä. Väite jäi näyttämättä toteen, ja Fifan kongressi hyväksyi Blatterin selvityksen ISL:n konkurssista.

Konkurssi aiheutti Fifalle suuret taloudelliset menetykset.Lahjusväitteitä 2002

Fifan silloinen pääsihteeri Michel Zen-Ruffinen väitti, että Blatterin puheenjohtajavaalin voitto vuonna 1998 perustui lahjonnalle ja korruptiolle.

Möläytykset 2004 ja 2010

Blatter ehdotti, että naisjalkapalloilijat voisivat käyttää tiukempia asuja. Hänen mukaansa naisten jalkapallosta tulisi suositumpaa.

Kun Qatar valittiin vuoden 2022 MM-turnauksen isännäksi, Blatter totesi, että homofanien tulee pidättyä seksuaalisesta toiminnasta. Lausunnot närkästyttivät.

Korruptioepäilyjä 2011

Blatter oli ennen puheenjohtajavaalia epäiltynä korruptiosta. Hänen maineensa puhdistettiin Fifan omissa tutkimuksissa.

Korruptiokohu ja ero 2015

Viime keskiviikkona poliisi pidätti yhdeksän Fifan korkeaa toimihenkilöä. Sveitsiläisviranomaiset puolestaan tutkivat epäiltyä rahanpesua. Blatter erosi eilen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!