Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ylivieskan Toto 76 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Jarno Kauhasen laatutallista tuleva Stoneisle Lilian (lähtö 6) oli viime vuonna ikäluokkansa kärkinimiä. Tamma on aloittanut myös tämän kauden mallikkaasti. Ylivieskassa se kohtaa selvästi viime kertoja helpomman vastuksen. Takarivin lähtöpaikkakaan ei välttämättä ole iso haitta, sillä lähdössä riittää vauhdinpitäjiä, ja Ylivieskassa on pitkä loppusuora.

Viikon tärppi

Pitkällä matkalla viihtyvä Tir Du Caux (lähtö 2) on kerännyt alustavien prosenttien perusteella hurjasti peliä, joten päädymme varmistamaan suursuosikin. Amour Avenger jatkaa edelleen vedossa, mutta onnistumisia tulee harvoin. Peleissä se on jäänyt täysin unohdetuksi. Juha-Pekka Kavanderin ajokille on luvassa nyt hyvää vetoapua suursuosikilta, joten kaiken onnistuessa täysosumakaan ei ole mahdoton ajatus.

Seuraa tätä

Kierroksen päättävässä Malja-ajossa riittää tasoa, kun vastakkain ovat viime vuonna ikäluokkansa Derbyn voittanut Jonesy ja kaksinkertainen Suomen mestari Surprise Lord. Kaksikosta kumpikin palaa pitkältä tauolta. Jonesy kilpaili Ranskan kivikovissa lähdöissä ja sen taulu on päässyt huonoon kuntoon. Odotukset tämän kauden suhteen ovat korkealla, ja uskomme sen olevan lähdössä niskan päällä, mutta varmaksi sitä ei näistä asetelmista uskalla jättää.

Toto 76 -kierros 23 / Ylivieska
HS:n Toto 76 -vihjesysteemi:
1. lähtö: 11, 1, 3

2. lähtö: 11, 10, 16, 1, 3, 9, 14, 4

3. lähtö: 10, 5, 6

4. lähtö: 4, 5

5. lähtö: 16

6. lähtö: 10

7. lähtö: 7, 4, 8, 3

3x8x3x2x1x1x4 = 576 riviä – 28,80 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 6. 6. noin kello 19.30. Toto 76 ajetaan lähdöissä 4–10.

HS:n viime viikon Toto 76 -vihjeessä oli viisi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!