Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hyypiä ehdolla Liverpoolin kakkosvalmentajaksi

Urheilu
 
Sami Hyypiä
Sami Hyypiä

Jalkapalloilija Sami Hyypiä nousi pelaajaurallaan Englannin Valioliigassa pelaavan Liverpoolin kapteeniksi ja seuraikoniksi. Nyt hänestä huhutaan jo seuran kakkosvalmentajaa.

Liverpoolin manageri Brendan Rodgers etsii itselleen kakkosvalmentajaa, kun Colin Pascoe ja Mike Marsh jättivät seuran.

Hyypiä on yksi ehdokas tehtävään, kertovat Guardian ja Daily Mail.

Se tiedetään, että Hyypiä on ollut jo aiemmin kiinnostunut työskentelemään Liverpoolissa. "Olisi upeaa työskennellä Liverpoolissa, sillä rakastan seuraa", Hyypiä kommentoi Guardianin mukaan. "On todella kiinnostavaa, jos Liverpool uskoo, että voin auttaa heitä. Minulla on seurasta hyviä muistoja."

Hyypiä valmensi viime kaudella Englannin Mestaruussarjassa pelannutta Brightonia. Hän kuitenkin irtisanoutui tehtävästä joulukuussa kehnosti sujuneen alkukauden jälkeen.

Ennen Brightonia Hyypiä valmensi Saksan Bundesliigan Leverkusenia. Joukkue eteni hänen opeillaan Mestarien liigaan, mutta pesti päättyi lopulta potkuihin viime vuoden huhtikuussa.

Hyypiä myöntää, että hänen nousunsa vastuuvalmentajaksi oli peliuran jälkeen nopeaa ja työskentely kakkosvalmentajana antaisi kokemusta.

"Kakkosvalmentajana oleminen ei olisi minulle ongelma. Olen taas valmis jalkapalloon. Minulla on intoa palata peliin."

Daily Mailin mukaan Rodgersin kakkosvalmentajaksi on ehdolla muun muassa Pako Ayestaran, joka työskenteli Rafa Benitezin apuvalmentajana Hyypiän pelatessa joukkueessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!