Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jyväskylän Toto76-vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Antti Ojanperän ja Jutta Ihalaisen talli on ollut viime aikoina hirmutikissä. Jyväskylässä tallin kovimmat nimet, Tir Du Caux (lähtö 2) ja Jokivarren Kunkku (lähtö 6) joutuvat ahtaalle, eikä menestyskulun jatkaminen ole helppoa. Etenkin kolme Toto76-voittoa putkeen napannut taitaa kohdata parempansa lauantaina, kun samalla viivalla on myös huippulahjakas Victory Bonsai. Heikki Korhosen valmennettava hankkinee ratkaisevan edun jo kiihdytyksessä ja saa siksi luoton.

Viikon tärppi

Hullumies (lähtö 6) hurmasi viime vuonna Kuninkuusraveissa voittamalla kaksi ensimmäistä matkaa. Seppo Sarkolan ajokki näytti Mikkelissä, että kunto on taas löytymässä. Vastusta ei sovi väheksyä, kun mukana on sekä hallitseva ravikuningas Köppinen että suomenhevoslähtöjä syksystä asti hallinnut Suivikas. Nopeana lähtijänä Hullumies nappaa taas keulapaikan ja jos vauhti pysyy sopivana, veto voi kestää hyvinkin maaliin saakka.

Seuraa tätä

Kutsukilpailuna ravattavan Killerin Eliitin (lähtö 7) valinnoista käytiin etukäteen ahkeraa keskustelua, kun kovia nimiä karsittiin kilpailusta. Komealla voitolla kautensa viime lauantaina Ylivieskassa aloittanut Surprise Lord on kisan suosikki, mutta Elitloppetissa Suomea edustanut Bret Boko ja kumppanit pistävät kaksinkertaisen Suomen mestarin ahtaalle.

Toto76-kierros 24 / Jyväskylä
HS:n Toto76-vihjesysteemi:
1. lähtö: 6, 1, 8

2. lähtö: 3

3. lähtö: 3, 12, 10, 9

4. lähtö: 7, 3

5. lähtö: 7, 5, 1, 3

6. lähtö: 11, 4, 6

7. lähtö: 5, 8, 1

3x1x4x2x4x3x3 = 864 riviä – 43,20 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 13.6. noin kello 19.30. Toto76 ajetaan lähdöissä 4–10.

HS:n viime viikon Toto76-vihjeessä oli neljä oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!