Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kiekkoliiga vähentää maaottelutaukoja

Tammikuun tasaus poistuu liigaohjelmasta

Urheilu
 

Jääkiekkoliigassa nähdään ensi kaudella maaottelutaukoja vain Karjala-turnauksen aikana. Liigaa ei kuitenkaan pelata muidenkaan EHT-turnausten aikana Leijonien pelipäivinä.

Liiga julkaisi ensi kauden otteluohjelman perjantaina. Tammikuun tasaukseksi nimetty valintakierros poistuu. Sen sijaan joukkueet on sijoitettu kolmen joukkueen lohkoihin. Jokainen joukkue kohtaa lohkovastustajansa runkosarjassa kuudesti ja muiden lohkojen joukkueet neljästi. Ottelumäärä pysyy 60:ssä.

Tammikuun tasauksen poistumisesta huolimatta Liigassa nähdään aiempaa enemmän joukkueiden keskinäisiä kohtaamisia perättäisinä päivinä.

"Sekä seuroilla että katsojilla on niistä hyviä kokemuksia. Niissä pääsee syntymään pientä pudotuspelimentaliteettia. Heti alussa on KooKoon ja SaiPan sellainen kohtaaminen", kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelä sanoi jääkiekkoliigan kotisivuilla.

Liigan runkosarja käynnistyy 11. syyskuuta ja päättyy 10. maaliskuuta. Finaalit alkavat 15. huhtikuuta. Ensimmäisellä kierroksella pelataan paikalliskierros.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!