Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kapteeni Moisander: "Kaikkien on katsottava peiliin"

Urheilu
 

Suomen jalkapallomaajoukkueen kapteeni Niklas Moisander oli muiden pelaajien tavoin erittäin pettynyt hävityn Unkari-pelin jälkeen.

"Annoimme kaikkemme, mutta emme ole tarpeeksi hyviä. Nämä ottelut ratkeavat osaamiseen, ja Unkari oli meitä vähän rutinoituneempi", Moisander tiivisti näkemyksensä ottelun jälkeen.

EM-karsinnat ovat sujuneet Suomelta alavireisesti. Myös Moisanderille on sattunut karsintojen aikana kummallisia virheitä. Hän myönsikin, ettei ole ollut karsinnoissa parhaimmillaan.

"Ei meillä ole mitään seliteltävää. Emme saa näitä tiukkoja matseja käännettyä itsellemme. Kaikkien on katsottava peiliin", hän tiivisti.

Topparin paikalla pelaava Moisander ei lähtenyt sanallakaan kritisoimaan päävalmentaja Mixu Paatelaista – päinvastoin. "Olemme 110-prosenttisesti Paatelaisen takana."

Keskikentän Perparim Hetemaj vieritti Moisanderin tavoin syytä karsintakatastrofista pelaajien itsensä harteille.

"En tiedä, onko se näyttänyt siltä, mutta aina olemme pelanneet täysillä. Ei tänne [Olympiastadionille] kukaan tule puolivaloilla pelaamaan. Jokaisen pelaajan täytyy nostaa tasoaan", pettynyt Hetemaj sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!