Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yllätys kuivui kasaan Sardiniassa

Urheilu
 
Miika Wuorela

Hayden Paddonin hieno ajo Sardinian MM-rallissa sai tylyn lopun, kun miehen Hyundai alkoi temppuilla. Jari-Matti Latvala kärsi lauantaina monista ongelmista ja tipahti rallin kärkitaistelusta. Kun kaikki meni sopivasti ristiin, löysi Sébastien Ogier itsensä kärjestä ennen päätöspäivää.

Vasemmanpuoleisen takaiskunvaimentimen rikkoutuminen EK17:llä tarkoitti lopullisesti sitä, että Latvala ei kärkikolmikkoon mahdu, mikäli edellä ajavat eivät ajaudu vaikeuksiin.

Päivän päättäneellä EK19:llä Latvala taipui kaksi ja puoli minuuttia pohja-aikaan nähden, kun rengasrikko hidasti matkaa.

"Voin kuitenkin hymyillä, sillä pystyin ajamaan monta kilometriä rikkoutuneella jousituksella, ja voin yhä sijoittua rallissa kuuden parhaan joukkoon", Latvala sanoi.

Ogier oli päiväänsä erittäin tyytyväinen. Hallitseva maailmanmestari johtaa kisaa 2.13,6 minuutilla ennen Paddonia.

"Kaksi fantastista päivää minulle. En koskaan sanonut, että kisan johtaminen olisi mahdotonta, mutta tiesin mahdollisuuteni hyvin pieniksi. Paljon asioita on tapahtunut tänään. Erityisesti iltapäivä oli todella röykkyinen".

Paddon nilkutti vaihdelaatikkoviasta kärsivällä autollaan maaliin, mutta sijoitus vakiintui kertaheitolla kisan kakkoseksi. Sunnuntaina ajetaan neljä erikoiskoetta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!