Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jauhojärvi tunsi koukuttavuutta

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Fredrik Portin
Fredrik Portin

1 Johtopaikalta toiseksi jääneen Haldenin joukkueessa suunnisti kolme suomalaista eli yksi enemmän kuin kolmanneksi sijoittuneella Kalevan Rastilla.

Kaikki kolme, nelikymppiset Jarkko Huovila (2. osuus) ja Mats Haldin (5.) sekä Fredric Portin (3.), onnistuivat ja pitivät joukkueensa johdossa.

"Pikkaisen harmittaa, että voitto oli noin lähellä. Pitää olla kuitenkin tyytyväinen, koska se oli hieno saavutus. Oma juoksu meni hyvin, joten sen puolesta ei tarvitse harmitella", sanoi Portin.

2 Ruotsalaisseurat ottivat Venlojen viestissä kolmoisvoiton, mutta Jukolan viestissä tuorein täysosuma on vuodelta 1992. Sen jälkeen voitot ovat jakautuneet suomalaisille (11 voittoa) ja norjalaisille seuroille (12).

3 Avausosuudella ottivat mittaa toisistaan nykyiset ja entiset maajoukkuehiihtäjät. Sami Jauhojärvi ylsi debyytissään 510:nneksi. Venlojen viestin perään hyväntekeväisyysjoukkue Jukolatiimissä urakoinut Krista Pärmäkoski oli 782:s ja Teemu Kattilakoski 925:s. Jauhojärvi tunnusti metsästä päästyään STT:lle, että suunnistus koukuttaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!