Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lentopallomiehillä tehoton pelimatka Hollantiin

Isännät voittivat helposti molemmat maailmanliigan ottelut

Urheilu
 
Vesa Moilanen
Olli-Pekka Ojansivu oli mukana viime syksyn MM-kisoissa.
Olli-Pekka Ojansivu oli mukana viime syksyn MM-kisoissa. Kuva: Vesa Moilanen

Vaikka Suomen miesten lentopallojoukkue pelasi sunnuntaina huomattavasti paremmin Hollantia vastaan kuin lauantaina, molemmat viikonlopun ottelut päättyivät tappioon. Kotijoukkue Hollanti oli sunnuntaina parempi lukemin 3–1 (22–25, 25–20, 25–14, 25–19).

Lauantaina Suomi hävisi Hollannille 0–3. Sunnuntain pelissä ainoa muutos kokoonpanoon oli se, että lievän vatsalihasvamman vuoksi levännyt Olli-Pekka Ojansivu otti paikkansa joukkueen hakkurina.

"Vaikka tänään parannettiin peliä, ei viikonlopusta jäänyt oikein mitään käteen. Vatsalihas oli vielä hieman kireä, mutta ei haitannut paljoakaan pelaamista. Hollannin kovuus ei yllättänyt", Ojansivu sanoi tiedotteen mukaan.

Suomi aloitti mainiosti. Ensimmäisessä erässä passari Eemi Tervaportti tarjosi hyviä hyökkäyspaikkoja kanssapelaajilleen. Ojansivun syöttövuorolla Suomi eteni kolmen pisteen johtoon, jonka joukkue piti erävoittoon saakka.

Myös toinen erä alkoi Suomen osalta vahvasti. Hollanti nousi kuitenkin johtoasemaan erän puolivälissä ja tasoitti lopulta erävoitot.

Kolmannessa erässä Suomi jäi pahasti kotijoukkueen jalkoihin. Hollannin hyvä vire kantoi myös neljännen erän alkuun. Vaikka Suomi sai aikaan mainion loppukirin, piti Hollannin etumatka piti loppuun asti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?