Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 65 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Golda Mercuryn (lähtö 3) visiitti Solvallaan vesittyi jo rata-arvonnassa. Uloimmalta paikalta ei kivikovassa seurassa ollut mitään asiaa kärkimatsiin. Vermossa Markku Niemisen valmennettavan tilanne on parempi: lähtörata on paras mahdollinen ja vastus selvästi viime kertaa helpompi. Jukka Torvinen karauttaa kiihdytyksessä keulapaikalle, eikä luovu asemistaan missään vaiheessa.

Viikon tärppi

Huippulahjakas Express Duo (lähtö 4) kerää paljon peliä. Pekka Korven tallin tämän hetken ykköspyssy palaa pitkältä tauolta, joten sen vire ei ole heti terävimmillään. Oriilla tähdätään ensisijaisesti parin viikon päästä edessä olevaan Suur-Hollola-ajoon, joten sillä tuskin ajetaan hampaat irvessä voitosta. Ideahevonen on Kati Lindsbergin tallista tuleva Stormysky, joka spurttaa terävästi sopivan selkäjuoksun päätteeksi.

Seuraa tätä

Viitisen vuotta sitten traagisesti kuollut Valtraus oli yksi lupaavimmista suomenhevosista. Valtrauksen täysveli, Vaellus (lähtö 2), on aloittanut uransa kuudella voitolla ja nähdyn perusteella silläkin on aineksia todella pitkälle. Se joutuu keskiviikkona ensimmäistä kertaa tosi testiin. Värkeissä on varaa nykyistä kovempiin kyyteihin, joten ori on liki voittoa. Kuudesti peräkkäin juhlinut Tahtova on kova kanto kaskessa.

Toto 65 -kierros 25 / Helsinki
HS:n Toto 65 -vihjesysteemi:
1. lähtö: 2, 9, 5, 6

2. lähtö: 10, 8

3. lähtö: 2

4. lähtö: 7, 1, 2

5. lähtö: 11, 9, 10, 2

6. lähtö: 9, 12, 7, 11

4x2x1x3x4x4 = 384 riviä – 38,40 euroa. Peliaika päättyy keskiviikkona 17. 6. noin kello 19.15. Toto 65 ajetaan Vermon lähdöissä 3–8.

HS:n viime viikon Toto 65 -vihjeessä oli kolme oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!