Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suomella vähän kärkinimiä

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

1 Keihäänheittäjä Tero Pitkämäki on ainoa Superliigaan osallistuva suomalainen, jota voi pitää oman lajinsa ennakkosuosikkina. Pitkämäki on keihään maailmantilastossa toisena tuloksella 88,62. Superliigassa Pitkämäen kovin haastaja on Saksan 22-vuotias Johannes Vetter, joka on heittänyt tällä kaudella tuloksen 85,40.

2 Suomen joukkueessa on vähän omien lajiensa kärkinimiä. Hyvistä sijoituksista kuitenkin taistelevat esimerkiksi kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä, kiekonheittäjä Sanna Kämäräinen ja seiväshyppääjä Minna Nikkanen.

Nikkanen pääsee ensimmäistä kertaa tänä kesänä hyppäämään hyvissä oloissa, joten hänen omissa nimissään oleva SE 455 on rikottavissa. Kolmiloikkaaja Mäkelä joutunee taipumaan Venäjän Jekaterina Konevalle, mutta lajin toinen sija on mahdollisuuksien rajoissa. Kämäräisen täytynee venyä kauden parhaimpaansa, sillä kiekkokisassa on mukana huippunimiä, kuten Saksan Julia Fischer ja Venäjän Jekaterina Strokova.

3 Superliigaan osallistuvat Suomen lisäksi Valko-Venäjä, Ranska, Saksa, Britannia, Italia, Norja, Puola, Venäjä, Espanja, Ruotsi ja Ukraina. Lajin voitosta saa 12 pistettä. Sen jälkeen pisteet vähenevät yhdellä per sijoitus. Kilpailut käydään ensi viikonloppuna 20–21. kesäkuuta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!