Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sopimusstressiä syksyyn asti

Urheilu
 
Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen

On kiistaton fakta, että Kimi Räikkönen on edelleen yksi F1-maailman suosituimmista kuljettajista. Piakkoin ilmestyvässä F1 Racing -lehdessä Kimi on yleisöäänestyksessä kakkosena heti Lewis Hamiltonin jälkeen.

Suosio tuskin painaa paljon Ferrarin sopimusratkaisuissa ensi kaudeksi.

Kun Räikkönen palasi palkintopallille puolentoista vuoden tauon jälkeen Bahrainissa, tallipäällikkö Maurizio Arrivabene paljasti, että hän vaatii samanlaista suoritustasoa jatkossakin antaakseen suomalaiskaverilleen vuoden lisäpestin.

Bahrainin jälkeen Räikkönen on ollut viides, kuudes, neljäs ja nyt juhannuksena tuli täydellinen pohjakosketus surkealla aika-ajolla ja lyhyeen loppuneella kisalla.

Kun Arrivabene löi Bahrainissa löylyä menestysodotuksiin, Itävallassa hän rauhoitti tilannetta. Hän vihjaili italialaislehdistölle, että takaraja päätöksille olisi vasta alkusyksystä, joten siihen nähden Räikkösellä on vielä ainakin kolme kisaviikonloppua aikaa kerätä pisteitä ja mahdollisia palkintoja.

Räikkösen paineita helpottaa se, että aivan suoraa kilpailijaa hänelle ei ole ensi kaudeksi. Valtteri Bottas on kiinni Williamsilla.

Olen ymmärtänyt, että Williamsilla on optio jatkosta, ja brittitalli aikoo sen käyttää. Jos näin käy, Ferrari joutuisi maksamaan maltaita saadakseen Bottaksen jo ensi kaudeksi.

Heikki Kulta
hs.urheilu@hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!