Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

VPS:lle ja Lahdelle kovat vastustajat

Urheilu
 

VPS–AIK

Arpa heitti Vaasan Palloseuran vastustajaksi Eurooppa-liigan ensimmäisellä karsintakierroksella tukholmalaisen AIK:n.

Kauden 2010 (11:s) romahdusta lukuun ottamatta suurseura on sijoittunut 2000-luvulla joka kausi Ruotsin Allsvenskanissa viiden parhaan voittoon. Viime kaudella AIK oli Ruotsin kolmonen, ja tällä hetkellä joukkue on sarjassa kuudentena.

"Kyllähän AIK oli arvontakorimme kovin joukkue, saamme suuren haasteen", VPS:n toimitusjohtaja Eero Karhumäki tiivistää.

FC Lahti–Elfsborg

FC Lahden vastus on osapuilleen samaa tasoa kuin VPS:llä, sillä ensimmäisellä karsintakierroksella vastaan asettuu Ruotsin kakkospaikalla tällä hetkellä majaileva boråsilainen Elfsborg. Viime kaudella Elfsborg nappasi Ruotsin nelossijan.

"Vastassa on laadukas seura, mutta sellainen, jonka pystymme kaatamaan. Saamme myös oikeaa Ruotsi-ottelun henkeä, joten markkinoinnillisesti Elfsborg on erinomainen vastustaja", FC Lahden toimitusjohtaja Tomi Honkanen iloitsee.

SJK–FH
Seinäjoen Jalkapallokerho saa ensimmäisellä karsintakierroksella vastaansa tutun poppoon, Islannin viime kauden sarjakakkosen FH Hafnarfjördurinin. Seinäjokiset voittivat maaliskuussa Espanjassa käydyssä harjoituspelissä FH:n 2–0.

"Olen onnellinen, ettei tarvitse mennä ensimmäisellä kierroksella Valko-Venäjälle, mutta olisin toivonut Luxemburgia [Differdange 03:a] vastaamme. Tämä on fyysinen ja kova joukkue, joka on ollut vuodesta 2004 lähtien joka kausi eurocupeissa ja johtaa Islannin sarjaa. Mahdollisuutemme ovat kuitenkin realistiset", SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvi sanoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!