Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 65 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Huippulahjakas EL Catwalk (lähtö 2) mittaa kilpasiskojensa kyvyt. Heikki Korhosen valmennettava on voittanut uransa 21 startista 18. Pekka Korvella on marssittaa sille viisi haastajaa. Tässä tapauksessa laadulla taitaa olla enemmän merkitystä kuin määrällä – väheksymättä yhtään Korven tallin edustajistoa. Hyviä hevosia nekin ovat. EL Catwalk on kuitenkin niitä vielä astetta parempi.

Viikon tärppi

Pörnä-Tytön (lähtö 6) meriittejä viime kaudelta ovat muun muassa Villinmiehen Tammakilpailun ja Pikkukunkun voitot, joista jälkimmäinen vieläpä SE-ajalla.

Vaikka tältä kaudelta voitot vielä uupuvatkin, sellaisen saaminen on vain ajan kysymys. Kyvykkään tamman vire on selvästi nousussa, joten kuparisen murtuminen keskiviikkona ei yllättäisi.

Seuraa tätä

Kokenut Raineri Puikkonen on laitellut lahjakasta I.P. Legendaa (lähtö 6) kaikessa rauhassa, mutta silti ori ehti tienaamaan ikäluokkakisoista yli 40 000 euroa.

Tämä vuosi käynnistyi hieman odotuksia vaisummin, mutta viime startissa suunta oli jo parempaan.

Puikkosen valmennusfilosofian tuntien I.P. Legendan parhaat vuodet ovat vasta tulossa, joten oriin nimi kannattaa painaa mieleen, vaikka keskiviikkona ei voittoa tulisikaan.

Toto65-kierros 26 / Helsinki
HS:n Toto65-vihjesysteemi:
1. lähtö: 8, 1, 10, 6, 5

2. lähtö: 1

3. lähtö: 4, 7, 10

4. lähtö: 6, 10, 9

5. lähtö: 4

6. lähtö: 1, 6, 8, 4, 3, 11

5x1x3x3x1x6 = 270 riviä – 27 euroa. Peliaika päättyy keskiviikkona 24.6. noin kello 19.15. Toto65 ajetaan Vermon lähdöissä 3–8.

HS:n viime viikon Toto 65 -vihjeessä oli kuusi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?