Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sulkapalloilijat Euroopan kisojen onnistujia

Urheilu
 

Sulkapalloilija Eetu Heino otti Euroopan kisoissa Bakussa voiton Slovakian Jarolim Vicekistä miesten kaksinpelissä maanantaina.

Heino käänsi tiukan ottelun itselleen lukemin 2–0 (25–23, 21–15).

"Pystyin pitämään oman pelin hyvin kasassa ekan erän loppua lukuun ottamatta. Siinä meinasi peli vähän passivoitua ja slovakilla oli jopa eräpallo. En lähtenyt muuttamaan mitään, vaan uskoin, että oma peli toimii, ja hyvinhän se toimikin", Heino sanoi Olympiakomitean tiedotteen mukaan.

Voiton otti myös naisten nelinpelissä pari Mathilda Lindholm ja Jenny Nyström. He kaatoivat Irlannin Sara Boylen ja Rachael Darraghin kahdessa erässä pistein 21–15, 21–15.

Naisten kaksinpelissä Airi Mikkelä kohtasi ensimmäisessä ottelussaan tanskalaisen Anna Thea Madsenin, joka on viime vuoden EM-hopeamitalisti. Mikkelälle avausottelusta tuli tappio lukemin 0–2 (15–21, 15–21).

Sulkapallossa maanantai oli ensimmäinen pelipäivä. Alkulohkot pelataan neljän pelaajan tai parin lohkoissa, joissa kaikki kohtaavat toisensa.

Ammunnan ja jousiammunnan osalta maanantai oli viimeinen kisapäivä.

Ammunnassa skeetin parikilpailussa Suomen joukkue Marjut Heinonen Tommi Takanen oli kymmenes eikä päässyt finaaliin.

Jousiampuja Antti Tekoniemi putosi toisella pudotuskierroksella Puolan Slawomir Naploszekille. Naploszek oli parempi pistein 6–2 ja eteni 16 parhaan joukkoon.

Myös lentopalloilijoiden Euroopan kisat päättyivät maanantaina karsiutuimiseen. Alkulohkon päätösottelussa Suomi hävisi Puolalle 0–3 (21–25, 20–25, 10–25).

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!