Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jarkko Nieminen ei tavoittele Rion paikkaa

Suomen kaikkien aikojen pelaaja pitää tänään tiedotustilaisuuden

Urheilu
 
Jarkko Nieminen
Jarkko Nieminen

Suomen kaikkien aikojen tennispelaaja Jarkko Nieminen järjestää tänään tiistaina tiedotustilaisuuden Helsingissä Tavastia-klubilla. Tiedotustilaisuuden kutsussa ei kerrota tarkemmin aihetta, mutta todennäköisesti se liittyy Niemisen uraan.

Nieminen kertoi maanantaina Radio Rockin haastattelussa, että ei pyri enää ensi vuonna käytäviin Rio de Janeiron olympialaisiin.

"No kuinka kauan? Ei varmaan tietysti hirveän kauan", hän vastasi toimittajan kysymykseen uran jatkosta. "Täytän 34, ja loppu lähenee väistämättä", hän totesi.

Nieminen kertoi pohtivansa uransa jatkoa nykyisin muutaman kuukauden sykleissä sen mukaan, miten peli maistuu. Hän sanoi myös, että ei tavoittele enää paikkaa Rion olympialaisiin.

"En tavoittele. En tavoittele tällä hetkellä."

Urheilulehti uutisoi toukokuun lopulla, että Nieminen lopettaisi uransa tähän kauteen. Tuolloin Nieminen kiisti lopettamispuheet, ja sanoi kertovansa urastaan itse kun sen aika on.

"Olen tehnyt monen vuoden ajan päätöksen jatkosta kauden päätteeksi, ja niin teen myös nyt. Korostan, että kerron siitä silloin kaikille julkisesti", hän sanoi toukokuussa HS:lle.

Radio Rockin haastattelussa Nieminen toisti saman viestin.

Nieminen, 33, on ollut parhaimmillaan maailmanlistalla sijalla 13. Nyt hänen rankingissa on 91. Nieminen on yksi pisimpään sadan parhaan joukossa pysyneistä pelaajista.

Nieminen pelaa seuraavan kerran Wimbledonissa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?