Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kouvolan Toto 76 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Express Duo (lähtö 1) palasi pari viikkoa sitten pitkältä tauolta lupauksia herättävästi. Ori on kärsinyt pikkuvaivoista, mutta nyt otteissa on taas enemmän potkua. Kouvolassa Pekka Korven tallin ykköstykki kohtaa aiempaa selvästi helpomman vastuksen. Express Duo on tienannut enemmän kuin muut lähdön osallistujat yhteensä, joten tässä seurassa se on velvoitettu menestymään.

Viikon tärppi

Hullumies (lähtö 3) näyttää jäävän suomenhevosten kovimmassa sarjassa yllättävän vähälle huomiolle. Jokivarren Kunkku yllätti sen viimeksi kiihdytyksessä, eikä ori saanut lopussa enää ajoissa kiritilaa. Nyt rattaille hyppää ohjastajaliigan ykkösnimi, Mika Forss, joka ei varmasti anna yllättää itseään alussa. Vaikka vastus on kivikova, vihjaamme vauhtikoneen rohkeasti ideavarmaksi.

Seuraa tätä

Kierroksen päättävään Kymi GP:hen on onnistuttu tänäkin vuonna houkuttelemaan todella nimekkäät vieraat. Viime vuonna Elitloppetissa ja Kymi GP:ssä juhlinut Timoko on taatusti kova luu. Jenkkitamma Maven puolestaan hurmasi viimeksi ja on keulaan päästessään vahvoilla. Suomalaisedustajista Bret Boko yllätti Finlandia-ajossa karauttamalla keulapaikalle, mutta nyt tempun uusiminen yllättäisi.

 

Toto 76 -kierros 26 / Kouvola
HS:n Toto 76 -vihjesysteemi:
1. lähtö: 2

2. lähtö: 15, 5, 1, 8, 11, 12

3. lähtö: 7, 8, 9, 4

4. lähtö: 3

5. lähtö: 5, 2, 10

6. lähtö: 2, 4, 1, 3

7. lähtö: 1, 5, 3

 

1x6x4x1x3x4x3 = 864 riviä – 43,20 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 27. 6. noin kello 19.30. Toto 76 ajetaan lähdöissä 4–10.

HS:n viime viikon Toto 76 -vihjeessä oli viisi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!