Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pituusylivoima ratkaisi Maailmanliigassa

Hollanti ei antanut Suomelle erääkään

Urheilu
 
Suomi 0 Hollanti 3

Suomen miesten lentopallomaajoukkue ei kauaa viihdyttänyt Espoon Barona-areenan yleisön perjantai-iltaa. Se hävisi Maailmanliigan ottelunsa Hollantia vastaan suoraan erin 0–3. Tappio oli Suomelle kolmas peräkkäin Hollantia vastaan.

Suomen pelaavasta kokoonpanosta puuttuivat loukkaantumisten takia keskitorjujat Jukka Lehtonen ja Tommi Siirilä. Luottohakkuri Olli-Pekka Ojansivu oli viettämässä omia häitään.

Sulhasmies Ojansivua hakkurina paikannut Urpo Sivula käytti tilaisuutensa erinomaisesti. Hän oli Suomen paras pelaaja läpi ottelun takoen 20 pistettä. Myös puolustuksessa taistellut libero Lauri Kerminen vakuutti.

Muutoin Suomi jäi Hollannin pituusylivoimaa vastaan voimattomaksi. Kunnioitus vastustajan kokoa kohtaan näkyi erityisesti ensimmäisessä erässä, josta pelirohkeus puuttui tyystin. Vastustajan torjuntaa ei testattu kunnolla.

Kolmannesta erästä sisuuntunut Suomi teki tasaisen. Valmentaja Tuomas Sammelvuon miehistölle tarjottiin jatkopalloilla vielä erävoittoa, mutta se ei pystynyt hyödyntämään paikkojaan.

"Meillä oli valtavia ongelmia hyökkäyspelissä ottelun alussa. Sitten pääsimme peliin mukaan ja kolmas erä oli todella tasainen," Sammelvuo sanoi Lentopalloliiton tiedotteessa.

Voitollaan Hollanti nousi E-lohkon kärkeen. Joukkueet kohtaavat Espoossa uudelleen tänään lauantaina.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?