Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tyyliniekat ja haalarimiehet

Urheilu
 

Kahdella suurella amerikkalaiselle ammattilaisliigalla oli varaustilaisuudet peräkkäisinä päivinä. Ne todistivat, että koripallo ja jääkiekko ovat kuin yö ja päivä.

Koripalloilijat ovat suuria taiteilijoita, jotka saapuvat lavalle rentoina ja erikoisesti pukeutuneina. NBA-koripalloilijoista on nimittäin tullut tyyli-ikoneja, joiden pukeutumista seurataan tarkasti. Eikä vain pelikenkiä vaan myös hattuja, solmioita ja rusetteja.

Varaustilaisuuden kärkipäähän ennustetuilta nuorukaisilta kyseltiin hyvissä ajoin, miten he aikovat varaustilaisuuteen pukeutua. Useimmat lupasivat yllättää jollakin aivan uskomattomalla. Televisiolähetystä kommentoitiin kuin Linnan juhlia Suomessa.

Seuraavana päivänä kaikilla suurilla lehdillä oli totta kai omat listansa parhaiten ja huonoimmin pukeutuneista.

Amerikan samisyköt julistivat tämän vuoden onnistujiksi esimerkiksi Rakeem Christmasin ja Frank Kaminskyn, kun taas Karl-Anthony Townsin pikkutakin sanottiin muistuttaneen 1980-luvun sohvaa.

Tilaisuuden kohauttajaksi kohosivat Kelly Oubre Jr:n hopeanväriset piikkikengät.

Sen sijaan jääkiekkoilijat eivät vaatteilla koreile. Varaustilaisuuden pakollinen vaateparsi on kaikilla sama: tumma peruspuku. Lavalle kävellessä puvuntakki annetaan pois, ja tilalle sujautetaan uuden joukkueen pelipaita, joka ilman hartiasuojuksia näyttää useimpien nuorukaisten päällä puolijoukkueteltalta.

Tyyliasiantuntija saattaisi myös väittää, että puvunhousujen ja urheilupaidan yhdistelmä ei ole aivan loppuun asti harkittu.

Tyylierot näkyvät myös haastatteluissa. Koripalloilijat nauravat, vitsailevat ja kehuvat itseään, mutta jääkiekkoilijat kiittävät muita, ylistävät saamaansa mahdollisuutta ja lupaavat tehdä todella paljon töitä.

Juuri niin kuin kunnon haalarimiehen kuuluukin.

Saska Saarikoski HS
saska.saarikoski@hs.fi
Kirjoittaja on HS:n toimittaja.

Saska Saarikoski HS saska.saarikoski@hs.fi
Kirjoittaja on HS.n toimittaja

Afp
Karl-Anthony Towns otti itsestään ja muista pelaajista kuvia ennen NBA:n varaustilaisuuden ensimmäisen kierroksen alkua.
Karl-Anthony Towns otti itsestään ja muista pelaajista kuvia ennen NBA:n varaustilaisuuden ensimmäisen kierroksen alkua.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!