Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Englannin naiset välieriin

MM-välierissä asettuu vastaan hallitseva maailmanmestari

Urheilu
 

Englannin naisten jalkapallomaajoukkue ylsi sunnuntain vastaisena yönä historialliseen tekoon. Joukkue pudotti puolivälierässä kisaemäntä Kanadan maalein 2–1 ja eteni ensimmäistä kertaa historiassaan MM-välieriin.

Kun miehetkin lasketaan mukaan, välieräpaikka on Englannin ensimmäinen sitten vuoden 1990 miesten MM-kisojen. Tuolloin maa jäi neljänneksi.

Englanti sai Kanadaa vastaan salama-alun ja johti Jodie Taylorin ja Lucy Bronzen maaleilla jo 14. minuutin kohdalla 2–0.

Kanada vyörytti avauspuoliskolla useita hyökkäyksiä Englannin päähän, ja Christine Sinclair kavensi puoliajan lopussa. Toisella puoliajalla kanadalaiset eivät kuitenkaan olleet yhtä energisiä, ja Englanti toisaalta puolusti varmasti.

"Olen ylpeä joukkueestani ja naisten jalkapallosta, tämä oli uskomaton esitys", Englannin valmentaja Mark Sampson sanaili Independentin mukaan.

"Tämä joukkue on osoittanut uskomatonta luonnetta, sinnikkyyttä ja yhteenkuuluvuutta", Sampson lisäsi.

Englanti kohtaa keskiviikkona hallitsevan maailmanmestarin Japanin, joka kukisti sunnuntaiyön toisessa puolivälierissä Australian 1–0.

Fyysiseen Kanadaan verrattuna Japani on ennakkoarvioiden mukaan teknisempi joukkue. USA ja Saksa pelaavat oman välieränsä tiistaina.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!