Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 65 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Loviisalaisvalmentaja Lars Wetzer on noussut nopeasti lahjakkaan Sundsvik Maydyn (lähtö 3) kanssa raviyleisön tietoisuuteen. Nelivuotias tamma tekaisi Vermon Amerikkalaisessa illassa hurjan uuden ennätyksen ja viime viikolla se taisteli hyvin kovassa ikäluokkalähdössä EL Catwalkin ja kumppaneiden seurassa. Nyt tehtävä on selvästi sopivampi, joten Wetzerin menestyskulku saanee uuden luvun.

Viikon tärppi

Petäjäveteläinen Antti Tupamäki, 27, otti vuodenvaihteessa ison askeleen, kun hän otti kontolleen isänsä Risto Tupamäen valmennustoiminnan. Vermossa Tupamäellä on tulessa kolme ajokkia. Cold Mermaiden (lähtö 2) on hyvältä lähtöpaikaltaan mielenkiintoinen pelikohde. Kunto on yhä nousussa, joten kaiken onnistuessa voittokin on mahdollinen.

Seuraa tätä

Ravivuosi on vasta päässyt puoliväliin, mutta tamperelaistreenari Erkki-Pekka Mäkinen on lyönyt jo tähän mennessä kaikki aikaisemmat ennätyksensä. Talli on saalistanut jo 31 voittoa ja tienestit ovat yli 120 000 euroa, mitkä ovat harrastajalisenssillä raviurheilussa toimivalle komeita lukuja. Keskiviikkona Mäkinen tulee Vermoon Jamiesonin (lähtö 1) ja Global Optionin (lähtö 6) kanssa. Kumpikin on pelattu lähtönsä selväksi suosikiksi, joten toiveet menestyksestä ovat taas korkealla.

Toto65-kierros 27/Helsinki
HS:n Toto65-vihjesysteemi:
1.  lähtö: 2, 1, 4

2.  lähtö: 3, 9, 11, 1

3.  lähtö: 6

4.  lähtö: 1, 3, 12, 7

5.  lähtö: 5, 9, 11

6.  lähtö: 1, 6, 4

3x4x1x4x3x3 = 432 riviä – 43,20 euroa. Peliaika päättyy keskiviikkona 1.7. noin kello 19.15. Toto65 ajetaan Vermon lähdöissä 3–8.

HS:n viime viikon Toto65-vihjeessä oli viisi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!