Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

VPS antoi Olli Huttuselle potkut

Petri Vuorinen yrittää saada uutta puhtia Veikkausliigan jumbon pelaamiseen

Urheilu
 

Olli Huttusen aika Vaasan Palloseuran päävalmentajana päättyi potkuihin. VPS:n kausi jalkapallon Veikkausliigassa on ollut murheellinen, sillä vaasalaiset ovat sarjataulukossa jumbona.

VPS:n päävalmentajaksi nousee kakkosvalmentajan paikalta Petri Vuorinen. Hänen avukseen tulee VPS:n A- ja B-junioreita valmentanut Kris Huckstepp.

"Olemme pitkin kevättä käyneet paljon keskusteluja valmennuksen ja pelaajiston kanssa, jotta asiat ja tekeminen paranisivat. Tässä kohtaa, kun kausi alkaa lähestyä puoltaväliä, tuntui siltä, että tarvitsimme isomman muutoksen", VPS:n puheenjohtaja Riku Asukas kertoi seuran verkkosivuilla.

Huttunen ymmärsi seurajohdon ratkaisun.

"Päävalmentaja on vastuussa joukkueen rakentamisesta ja pelaamisesta sekä tuloksesta. Tässä työssä olen tällä kaudella epäonnistunut", hän kommentoi.

VPS on voittanut tällä kaudella 14 ottelusta vain kaksi, ja koossa on yhteensä kahdeksan pistettä. Potkut ovat ensimmäiset tämän kauden liigassa.

Joukkueen harvoihin onnistujiin kuuluu hyökkääjä Juho Mäkelä, joka on tehnyt yhdeksän liigamaalia. "Me pelaajat olemme yhtä lailla vastuussa alkukaudesta kuin Oka [Huttunen]. Kaikkien on syytä katsoa peiliin", Mäkelä sanoi puhelimitse.

Huttunen ehti valmentaa vaasalaisia syksystä 2011. Hänen alaisuudessaan VPS oli parhaimmillaan Veikkausliigassa kolmas, kaudella 2013.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!