Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Granlund neuvottelee jatkosopimuksesta

Urheilu
 
Kaisa Rautaheimo HS
Mikael Granlund edusti Suomea Sotšin olympialaisissa.
Mikael Granlund edusti Suomea Sotšin olympialaisissa.

Jääkiekkoliiga NHL:ssä alkavat hullut päivät, jotka voittavat minkä tahansa tavaratalon myyntitapahtumat. Edessä on sopimusneuvottelujen ja pelaajasiirtojen sirkus.Joukkueilla on aikaa neuvotella pelaajiensa jatkosopimuksista kesäkuun viimeiseen päivään asti, jonka jälkeen pelaajista tulee joko rajoitettuja tai rajoittamattomia vapaita agentteja.

Suomalaisittain mielenkiintoisimmassa tilanteessa on keskushyökkääjä Mikael Granlund, jonka sopimusneuvottelut Minnesota Wildin kanssa ovat solmussa.

Star Tribune -lehden mukaan Minnesotan GM Chuck Fletcher on turhautunut tilanteeseen ja Granlundin agenttiin Todd Diamondiin.

"Sopimuksen syntyminen on lähellä, mikäli agentin vaatimukset muuttuvat järkevämmiksi", Fletcher sanoi Star Tribunelle.

Syntyessään Granlundin jatkosopimus on todennäköisesti vain kahden vuoden mittainen. Star Tribunen mukaan Minnesota olisi valmis maksamaan Granlundille noin kolmen miljoonan dollarin vuosipalkkaa.

Mikäli sopimusta ei synny, Granlundista tulee rajoitettu vapaa agentti. Se tarkoittaa, että muut seurat voivat tehdä Granlundille tarjouksia, mutta Minnesotalla on yhä etuoikeus pelaajaan, jos he tarjoavat samaa kuin muut.

Suomalaisista myös Minnesotan Erik Haulan ja Sean Bergenheimin, St. Louisin Olli Jokisen, Detroitin Teemu Pulkkisen ja Calgaryn Karri Rämön sopimukset ovat katkolla. Jokinen ja Bergenheim etsivät todennäköisesti uutta seuraa ensi kaudeksi. AHL:n maalikuningas Pulkkinen on lähellä jatkosopimusta Detroitin kanssa.

Maalivahti Rämön neuvottelut ovat umpikujassa, sillä Calgarylla on jo ensi vuodeksi sopimukset Jonas Hillerin ja Joni Ortion kanssa.

Vipinää riittää myös siirtomarkkinoilla. Ensimmäiset suomalaissiirrot nähtiin viikonloppuna, kun Chicagossa kolmosvahdiksi jäänyt Antti Raanta kaupattiin New York Rangersiin. Dallas Stars hankki Antti Niemen pelaajaoikeudet San Jose Sharksilta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!