Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vettel ei lähde neuvomaan kaveriaan

Urheilu
 

Ferrarin voittokantaan palauttanut Sebastian Vettel otti kantaa tallikaverinsa Kimi Räikkösen puolesta torstaina Silverstonen viikonlopun ennakkotilaisuudessa. Vetteliltä kysyttiin, ajaisiko hän mieluiten ensi vuonna Kimin, Valtteri Bottaksen, Nico Hülkenbergin vai Daniel Ricciardon kanssa.

"Loppupeleissä en ole vastuussa ratkaisemassa, kuka ajaa kanssani. Minulla on sopimus ensi vuodesta. Olen kuitenkin jo monesti sanonut, että olen hyvin tyytyväinen Kimin kanssa."

"Siitä päivästä asti, kun tutustuin häneen, huomasin, että hän on hyvin suoraviivainen kaveri. Mestaruus ei muuttanut häntä, aika F1:n ulkopuolella ei muuttanut häntä. F1:lle on hyvä, kun Kimi on täällä."

"Kimi ei puhu palturia ja sanoo aina asiat suoraan. Pidän siitä ominaisuudesta kovasti. Ensi kerran olemme radalla samoilla autoilla, olemme hyvin lähekkäin. Välillä etu on minulla, välillä hänellä. Opin Kimiltä lisää, sillä hänen lähestymisensä on erilaista joihinkin asioihin."

"Tiedän, että meillä on tämä kausi aikaa, kun ensi vuosi on avoin. Mutta mieluusti näkisin Kimin täällä silloinkin. Jos ei Kimin kanssa, niin sitten jonkun muun kanssa", Vettel sanoi.

Italian Sky Sports kysyi Vetteliltä, pystyykö nelinkertainen maailmanmestari mitenkään helpottamaan Räikkösen tilannetta.

"Meillä kaikilla on ollut vaiheita, jolloin on sattunut haavereita. Ei siitä mielestäni pitäisi puhua negatiivisena jaksona. F1 on sellaista, että voi tulla kahdesta kolmeen kisaa, ettei saa toivottuja tuloksia, ja media puhuu heti negatiivisesta jaksosta. Koin itsekin viime vuonna vaiheita, ettei mikään syystä tai toisesta onnistunut. Toki niitäkin kutsuttiin silloin negatiiviseksi jaksoksi."

"Täytyy kuitenkin korostaa, että Kimi on maailmanmestari. Kuten hän on itsekin sanonut radioon, hän tietää, mitä tekee, ja keskittyy tähän viikonloppuun yhtä tiiviisti kuin kaikkiin muihinkin. Hän yrittää parhaansa, eikä kaipaa siihen mitään neuvoja minulta", Vettel kuittasi.

Heikki Kulta
Silverstone

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!