Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Brownin lentolyönnit olivat liikaa Nadalille

Urheilu
 
Stefan Wermuth
Dustin Brown esitteli pelin jälkeen tatuointiaan.
Dustin Brown esitteli pelin jälkeen tatuointiaan. Kuva: Stefan Wermuth

Dustin Brown jatkoi Rafael Nadalin sysimustaa lähihistoriaa Wimbledonissa. Espanjalaisen viimeiset neljä vuotta Lontoossa ovat tuottaneet vähimmän mairittelevan sarjan: toinen kierros, ensimmäinen kierros, neljäs kierros ja nyt tänä vuonna toinen kierros.

Saksalainen Brown oli päihittänyt Nadalin nurmella kerran aiemminkin, ja hän toisti tempun torstaina lukemin 7–5, 3–6, 6–4, 6–4.

"Tämä on varmaan elämäni paras päivä. Minulla oli selkeä pelisuunnitelma, ja se oli pelata erittäin hyökkäävästi. En haluaisi pelata Nadalia vastaan millään muulla alustalla", Brown kertoi.

Hänen isänsä on jamaikalainen ja äitinsä saksalainen. Brown asui Saksassa 12-vuotiaaksi asti, muutti sitten Jamaikalle, mutta on vuodesta 2010 taas edustanut Saksaa.

Brownin ATP-ranking on tällä hetkellä 102. Hän pääsi Wimbledoniin karsintaturnauksen kautta. Brown pelaa ATP-kiertueen lisäksi paljon haastajakiertueella ja on käynyt useita kertoja Suomessakin kilpailemassa.

Kaksinkertainen Wimbledonin voittaja Nadal oli harvinaisen pettyneen oloinen lehdistötilaisuudessaan.

"2012 ja 2013 en ollut täällä täysissä voimissani, koska minulla oli polvien kanssa ongelmia. Mutta viime ja tänä vuonna kaikki on polvien suhteen ollut kohdallaan. Kaikki kunnia vastustajalleni, hän ei antanut minulle mitään rytmiä", Nadal sanoi.

Brownin peli on aikamatka menneisyyteen. Entisinä aikoina tenniksessä pärjäsi hyvällä syötöllä, vahvoilla lentolyönneillä ja erinomaisella kosketuksella.

Arno Seiro
Lontoo

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?