Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Latvalan riskipeli päättyi puuhun

Urheilu
 
Miika Wuorela

Volkswagenin Jari-Matti Latvalan riskipeli Puolan MM-rallin viimeisellä erikoiskokeella ei tuonut tulosta. Mies linkutti maaliin kisan viidentenä.

Latvala oli päättänyt, ettei aio taipua taistelussa vauhdikkaan rallin kolmossijasta.

Sunnuntaiaamuna jäljellä oli enää yksi kahteen kertaan ajettu 14,6-kilometrinen erikoiskoe, Baranowo. Ensimmäisellä ajokerralla Latvala nipisti kolmossijaa pitäneen Ott Tänakin ajasta vain 0,4 sekuntia, joten eroa ennen viimeistä erikoiskoetta oli vielä 1,1 sekuntia kiinni kurottavaksi.

Se tuntui Latvalan mielessä täysin mahdolliselta.

Miehen lento erikoiskokeella kesti lähes kalkkiviivoille asti. Volkswagen lipesi puuhun vain kilometri ennen maalia.

"Yritin todella täysillä. Otin kaikki riskit, jotka vain uskalsin. Tulin edellisen mutkan paljon aamua kovempaa, joten seuraavaan vasempaan vauhtia oli sitten hieman liikaa ja auto meni ulos".

Latvalan autossa oli kuitenkin tarpeelliset korjausvälineet, joten matka jatkui ensin erikoiskokeen maaliin, ja vielä täpärästi myös koko rallin maaliin. Aikasakkoa myöhästymisestä tuli kuitenkin 40 sekuntia, mikä tiputti Latvalan viidennelle sijalle.

"Saimme kuitenkin pisteitä. Vaikkei nyt ole paras fiilis tietenkään, niin Jyväskylään tästä kyllä noustaan. Viimeisen erikoiskokeen vauhti oli sellaista, mitä kotikisassakin täytyy ylläpitää", Latvala tietää.

Miika Wuorela
Mikolajaki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!