Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 65 -vihjeet

Urheilu
 
Erkki-Pekka Mäkinen
Erkki-Pekka Mäkinen

Viikon varma

Huippulupaava Vaellus (lähtö 1) ei jättänyt viimeksi toivomisen varaa, joten voittoputki jatkui tyylikkäästi. Rima nousee koko ajan Timo Vääräsen valmennettavalla, mutta oriilla riittää rahkeita paljon nähtyä pidemmälle. Vaellusta pidetään tällä hetkellä yhtenä lupaavimmista suomenhevosista.

Viikon tärppi

Suomenhevostammojen 3 100 metrin matka on tärkeimpiä näyteikkunoita kuningatarkilpailuun mieliville valjakoille. Viime vuonna kuningatarkisassa matkan SE-ajalla voittanut Sekottaja erottuu suosikiksi, mutta emme uskalla luottaa siihen sataprosenttisesti.

Kisa mahdollinen musta hevonen on Tapio Kukkosen tallista tuleva Tuli-Karkelo, joka nousee ehjällä juoksulla kärkitaistoon.

Seuraa tätä

Vuoden puolivälissä Vermon valmentajatilasto on yllättävää luettavaa, kun kärkipaikkaa pitää amatöörilisenssillä kilpaileva Erkki-Pekka Mäkinen. Vain voiton päässä takana hengittää Tapio Mäki-Tulokas. Kaksikko on isossa roolissa myös tulevana keskiviikkona. Mäkiseltä odotetaan taas voittoa Global Optionin (lähtö 4) kanssa.

Mäki-Tulokas heitää kovan haasteen, sillä niin Valiant Kempin (lähtö 2), Global Kidin kuin Thula Sanakin (lähtö 4) ovat mahdollisia menestyjiä.

Toto 65 -kierros 28 / Helsinki
HS:n Toto 65 -vihjesysteemi:
1. lähtö: 4

2. lähtö: 6, 3, 5

3. lähtö: 9, 1, 2, 5, 12, 6

4. lähtö: 1

5. lähtö: 2, 4, 10, 1

6. lähtö: 6, 10, 4, 12, 3

1x3x6x1x4x5 = 360 riviä – 36 euroa. Peliaika päättyy keskiviikkona 8. 7. noin kello 19.15. Toto 65 ajetaan Vermon lähdöissä 3–8.

HS:n viime viikon Toto 65 -vihjeessä oli kuusi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!